help

שגית רם

New member
שמחה שסאם חזר - אכן כלב ידידותי

וחמוד. גם ברק יהלום (הוטרינר) הציע את הרעיון של איזור משחקים לכלבים. אין לי מושג מה העלות של זה. אך אם היא נמוכה (שכן יש נושאים יותר חשובים), אני גם חושבת שהרעיון מצויין. רונן, האם זה אפשרי, מה דעתך? תודה שגית

הילה שלום

ראשית שמח שסאם חזר הביתה בריא ושלם וכולכם מאושרים. שנית להגיד על הלוכד איש רע זה כמו להגיד לילד אם לא תאכל יבוא שוטר או לחילופין תזהר מהכלב הוא נושך. בדיוק אלה סוג ההתבטאויות שלא מובילות לשום מקום וגורמות עוול. לצערי את הסקת את מסקנותיך רק אחרי שסאם שאינו אשם בכלום נלקח להסגר,מה שגרם לך להבין את מצוקת אילו שאינם חובבי כלבים.דבריך על הצורך בהתחשבות הם לב ליבו של העיניין לדעתי ואם נשכיל ולא רק בנושא הכלבים לגלות יותר הבנה והתחשבות חיינו יהיו נעימים יותר. רק לשם הבהרה גם אני מגדל כלב כאן בישובינו החביב אבל דואג שלא יהווה מטרד לאיש.

eldad at far

New member
../images/Emo91.gif מהשכן מלפיד:

יום שישי אחה"צ, עמוק בתוך היער, אפשר לטייל בשקט גם עם 3 כלבים (מנסיון אישי...) שמתרוצצים בשמחה בין הסבך והעצים, לנשום אויר נקי ולהנות מהשלווה ומהטבע שעוד נותר באזור. רק שלא יבואו כולם בבת אחת, שלא יהיה צפוף...

אשירית

New member
סוף כל סוף

איך לא חשבו על זה קודם? לפני שנרמסו פרחי גינתי על ידי כלב שאהב עד מאוד לעשות את צרכיו דווקא על המדשאה שלי? הלוואי שכולם יטרחו לשחרר את כלביהם בהשגחת עינם הצופיה ולאו דווקא השכם בבוקר כשכולם ישנים, כולל בעלי הכלב שחוזרים למיטה או בלילה מאוחר כי אין רואה ואז אפשר להמשיך לצפות בטלויזיה או לקונן בפורום על תושבים שונאי כלבים בזמן ההמתנה לשובו של הכלב. מי שעצל מכדי לטייל עם כלבו , מסופקתני אם יואיל לשחרר אותו ביער תחת השגחתו, כי הרי ידוע שגם אם משחררים כלב ביער ולא צופים בו יתכן כי יבחר לשוב לאיזור המגורים... ובכל זאת, היער נשמע כאופציה טובה מבחינת המרחב עבור הכלבים.

golanzuk

New member
ה ת ח ש ב ו ת - המילה המתאימה../images/Emo107.gif|

לכל אוהבי ומתנגדי בעלי החיים בישוב. מזה כמה ימים עוקבת אני בפורום הישוב בענין בעלי החיים. מאחר ואינני נמנית על אף אחד מהמחנות - אני מהאו"ם, יש לי רק בעיה אחת בתור תושבת הישוב. למצוא דחוף פתרון גם לכלבים וגם לחתולים. קל מאד לתקוף את האחראיים על הישוב אשר הביאו "לוכד כלבים" כדי לשמור עלינו התושבים. הם לפחות עושים את עבודתם נאמנה ולא אותם בעלי הכלבים שלא שומרים על חיות המחמד שלהם ומפילים אימה ולכלוך על ילדים ואנשים בוגרים כמוני.גם בעניין החתולים מדובר. אין לי בעיה שתסתובבנה חתול או שתיים בחצר ביתי. אבל כשנאספות בין 7-8 חתולות מטונפות ורעבות הדבר מהווה בעיה ומטרד איום.ולכן, או שכל אוהבי החיות ימצאו פתרון דחוף או שיניחו לאחראים לפתור את הבעיה אפילו אם אינה מקובלת עליהם - כך עושים במדינת חוק.

hilaeventov

New member
שגית, לא נראה לי שצריך הרבה

רק שטח פנוי עם קצת עצים מעט דשא גידור, 4 ספסלים לישיבה פחי אשפה להשלכת הצרכים של הכלבים או כל לכלוך אחר וזה הכל. סוף נחל מודיעין פינת אהוד יכול להיות מקסים עם קצת דשא וכמה עצים מהיער מגודרים וזה אחלא מקום לבילוי, לכל הכלבים, האנשים והילדים. לא נראה לי יקר בכלל. אפשר לעשות את זה מאד מנימליסטי, אחרי שיישטחו שם את האיזור. אם תהיה הענות אפשר בהסכמת רוב התושבים לנסות לעשות משהו בנידון. כמובן, בדרכי נועם. וכך כולם יהיו מרוצים - לבעלי הכלבים לא יהיו יותר תירוצים ולמי שמוטרד יהיה שקט. מה שכן, התנאי הוא שבעלי הכלבים לא יהפכו את פינת החמד הזו למחראה. ויהיו מספיק הגונים לאסוף את הצרכים של כלביהם. מוכנה לתרום לדבר בכל דרך. אשמח אם מישהו בעל השפעה יעזר בי לצורך העניין. באי

EliasEsty

New member
../images/Emo3.gifימי המשיח הגיעו כנראה,

אם זה מה שמעסיק את פורום היישוב בכזו אינטנסיביות-האם הפינה הזו יכולה להוות "חנייה" לחמורו?

hilaeventov

New member
לארי, צודק. אבל כשמגישים כזה סרב,

קשה לי להתאפק. הדבר לא יחזור שנית.

hilaeventov

New member
לארי הי, מה לא ניסיתי.

כל דבר אפשרי נגד ה- pop-up הזה. הורדתי תוכנות.... ואני פשוט לא יכולה לקרוא שום הודעה שנשלחת אלי באופן אישי. אולי אני עושה משהו לא נכון באחד מהשלבים בכניסה לתחום ההודעות.רק מה שנכתב לעיני כל אני יכולה לקרוא. בכל אופן האימייל שלי הוא [email protected] אשמח לקבל עזרה.

hilaeventov

New member
ללארי מהילה

לארי, תודה על תשובתך אך אני לא מצליחה לפתוח בכדי לקרוא. שאלה של בורה, מה אני צריכה לעשות כדי לקרוא את ההודעות? אני גם ככה כבר יצאתי מאיפוס וכל הזמן בוכה. אז תסביר לאט אני אבין מהר...באי ושוב תודה.

hilaeventov

New member
עד שסאם יחזור, תודה לכולם

זו פעם ראשונה שאני נעזרת בפורום של הישוב, ואני רוצה לומר לכם שאתם פשוט מקסימים. אני שמחה לגדל כאן את בני.

למעלה