help!

serdonix p

New member
help!

קיבלתי את האייפוד שלי לפני כמה ימים, הטענתי אותו 10 שעות לפני שהדלקתי אותו בכלל ולפני שהתחלתי לעבוד עליו, אתמול קרעתי אותו עד לסוף - סוף של הבטריה, וכשהכנסתי אותו לשקע - לטעון הוא הראה לי ציור של בטריה עם מין תמרור כזה של משולש עם סימן קריאה בפנים... מישהו יודע מה זה אולי יכול להיות? ומה אני צריכה לעשות?? בתודה מראש.

serdonix p

New member
אהמ אהמ אנשים?

יש למישהו מושג איפה אני יכולה לתקן אייפוד בארץ? כתובת? טלפון?

weird dust

New member
מה כתוב ליד מתחת?

כמו שזה נישמע לי את מחברת את האי פוד שלך למחשב ודרכו טוענת נכון?

זה אומר שהאייפוד זקוק לטעינה

כי הבטריה גמורה לגמרי את מטעינה בוודאי דרך המחשב, נכון? כי אי אפשר להטעין מהמחשב כשהסוללה גמורה עד הסוף פשוט תתעיני מהחשמל

weird dust

New member
אני ההיתי אמור לכתוב משהו דומה

לא יפה לקחת לי תשובות

serdonix p

New member
עוד שאלה,

אם אני מחברת את המכשיר לחשמל, והוא עדיין עושה לי ציור של סוללה ושקע, אחרי שהשארתי אותו שעה בתוך החשמל, והוא לא מראה לי ציור של הסוללה נטענת, אז בטח משהו נדפק במטען נכון?

weird dust

New member
למה שוא לא יכתוב את זה?

הוא פשוט כותב שהאי פוד ניטען. אין בזה שום דבר פסול. זה כמו שמחברים למחשב ויש ציור של סימן קריאה עד הניתוק.

serdonix p

New member
זה לא כותב לי את הסוללה והברק כמו

תמיד, זה כותב לי את התפוח ואז את הציור של המטען ושקע וכיאילו זה בחשמל כבר איזה שעה, וזה עדיין עושה את הציור הזה

את בטוחה שהאייפוד מחובר כמו שצריך?

אולי התקע לא מחובר טוב או שהחיבור לא תקוע באייפוד כמו שצריך? תנסי להטעין משקע אחר בבית

serdonix p

New member
ניסיתי הכול,להחליף מתאם,

להחליף שקע, לץץ לזה לנוח איזה שעה ולהטעין את זה שוב - כלום, לא מגיב. אבא שלי טס שבוע הבא שוב לקנדה - אז הוא ילך להחליף לי, אבל עדיין ! פחות משבוע האייפוד אצלי וכבר הוא נדפק?

למעלה