help..

Alice Kobain

New member
help..

התחלתי להרחיב את השמיעה שלי ג'ניס ג'ופלין.. הול (כן כן..) ועוד בין כל אלו, התחלתי לשמוע את ה"וויט סטרייפס" מישהו יכול להמליץ לי על שירים טובים שלהם? אה כן.. ואם אפשר אז גם על עוד להקות טובות ששוות שמיעה ובבקשה בבקשה לא מטאל!! 10x

One Echoe

New member
להקה חשובה.

rush. אני הכרתי אותם אתמול, ואני עצוב שלא הכרתי אותם לפני. פשוט להקה מדהימה.

Rocky Raccoon1

New member
ראש להקה נהדרת

התקופה שלה בין "קראס אוף סטיל" עד "אקסיט, לפט סטייג'" היא לא פחות מגאונית וכול אלבום שלהם מהתקופה הזו נהדר (אני אלך רחוק ואגיד שלא ממש שמעתי אף שיר שלהם מהתקופה הזו שאני יכול להגיד שהוא גרוע), רק חבל שאחרי התקופה הזו הם התדרדרו לרוק בינוני כמו כול כך הרבה לפניהם. האלבום "מובינג פיקצ'רס" הוא לא ספק האלבום הכי ממולץ להתחיל איתם.

ADCMAN

New member
rush ממש טובים.

פרוג-רוק כמו שצריך להיות. הייתי ממליץ על Van der graaf generator שזה פרוג רוק משובח וחזק ובד רליג'ן למיקרה שאת בקטע של להקות "כמו" נירוונה

Rocky Raccoon1

New member
ראש ו-וואן דר גראף באותה הודעה עם

בד ריליג'ן ונירוונה, הישן זאב עם כבש? :)

ADCMAN

New member
אתה איש טוב

והסגנון המועדף שלי הוא פאנק-רוק ולדעתי בד רליג'ן מצוינים לא התווכח עם הדעה שלך. עכשיו בקשר לאליס קוביין, אם את אוהבת פאנק אז בלי ספק בד רליג'ן. אגב, אני מצווה עליך לשמוע את ואן דר גראף ג'נראטור הם פשוט קסם, פרוג רוק כמו שצריך. בלוז רוק:ג'ימי הנדריקס,אריק קלפטון וכל מה שהוא עשה בחיים שלו(ממליץ על היארדבירדס),הדורס בסלף טייטלד שלהם,לד זפלין בחומר הראשון שלהם,

Rocky Raccoon1

New member
לא אמרתי שום דבר נגד דת רעה

רק צייניתי שואן דר גראאף וראש הם לא בדיוק שמופיעות הרבה באותה הודעה עם שמות כמו נירוונה או בד ריליג'ן.

ADCMAN

New member
אין המון שמכירים את ואן דר גראאף

ג'נראטור. וזה חבל. הם ממש גאונים

Rocky Raccoon1

New member
../images/Emo45.gifלהקה נהדרת

פיטר המיל סולן מדהים, הייתי אפילו אומר שהוא הסולן הטוב ביותר בפרוג ששמעתי.

Alice Kobain

New member
האמת..

אני מעוניינת לשמוע מוסיקה טובה. כל האנשים ששאלתי אצלי במגמה אומרים או מטאל או רוק ישראלי.. ואני לא שונאת רוק ישראלי או משהו כזה, אבל רובו פשוט קקי חחח כאילו אהוד בנאי.. נו באמת
אז פניתי אליכם. ד"א, בלוז רוק כזה.. מישהו? זה הסטייל האהוב עליי..

Rocky Raccoon1

New member
בלוז רוק כמובן

אריק קלפטון שליט"א וכול להקותיו השונות: קרים, בליינד פיית', דרק ודומינגוס, יארד בירדס, ועבודות הסולו שלו גם אפשר. האנימלז עשו רוק טוב בלוזי מאוד. גם ג'ף בק עשה בלוז רוק משובח. ואלה רק דברים שעכשיו בטח יש עוד שאני סתם לא זוכר.

Alice Kobain

New member
עוד משהו..

אני שומעת המון אליס אין צ'יינס, בעיקר את האנפלאגד פשוט כי הוא מעולה. אני רוצה לקנות אלבום שלהם, איזה מומלץ? ואם אתה יכול להוסיף עוד להקות אז זה יהיה מזה נחמד מצידך חחח

Vdrums

New member
קודם כל יש דברים טובים ברוק

הישראלי, קחי את משינה-מפלצות התהילה, קספר ואיפה הילד לפני שנים עברו. אהוד בנאי לא עושה רוק. (למרות שבלי קשר הוא אמן מעולה וכותב נהדר)

Rusty Cage

New member
אוקיי אני חייבת להבין אחת ולתמיד

מה אנשים מוצאים במשינה??

Vdrums

New member
טוב את הויכוח המטומטם הזה אני לא

רוצה להמשיך. תפסיקו להיות יפי נפש.

Rusty Cage

New member
איזה וויכוח?! מה מטומטם?

עצבני היום הא? ומה הקשר יפי נפש? מה נסגר? הא? הא? הא?

למעלה