HELP

nerissa

New member
HELP

סביר ללכת ככה לערב מיילדום או שאני מאפסנת את עצמי לעוד איזו שנה של דיאטה לפני חשיפה שכזו? קדימה. לנשוך בבשר ולהגיד רק אמת. תסלחו לי על האיכות והטישטוש.. נלחמתי קשות עם מצלמה שאני לא מכירה.

princeOFdream

New member
סביר?!?

אני חושב שעל האדון שלך לאסור זאת לחלוטין אם הוא רוצה לשמור אותך לידו... (אלא אם הוא מספיק טוב כפי שהצגת אותו ויכול להיות בטוח בעצמו, אבל אם נשאל אותך אז לא נקבל תשובה אוביקטיבית :->). בכל מקרה, חבל שרואים רק את הבגדים, ולא כיצד הם עולם את הגברת... ולכן רק אוכל לאמר, ה-בגדים, הם יפים וסקסיים בהחלט. אבל אני רוצה להעיר משהו... יש משהו בהופעה כזו מאד אדוני דווקא, ופחות צייתני- אולי זה בגלל החשיפה הגדולה שלך לעיני כולם ולא שמירת מראך לאדונך בלבד, אבל אם הוא דוקא רוצה שתנקרי לאדונים אחרים את העיניים- אז אני חושב שזה חיובי מאד. הייתי רק משנה צבע, אבל אי-אפשר לדעת ללא פניך, איזה צבע הולם אותך יותר או פחות, אבל הלבשה תחתונה שחורה, לדעתי זה לא מתאים לשפחה... אבל זה בהחלט תלוי בך ובאדונך. אני הייתי אבל מוסיף איזה סימן שייכות... (ולא איזה קעקוע שיהרוס את טבעיותך או משהו! ראי סביפור בהמשכים שלא נגמר מעולם, כגורלם של 90 אחוזים מכל הסיפורים בהמשכים). ומעל לכל, תהני!

Z o d i a c

New member
אני מעדיף בייבי דול עם קצת

פחות תחרה עליו, משהו יותר חלק. גיזרתית אני נראה פצצה! שום דיאטה ושום נעליים.

../images/Emo9.gifגוף משגע !!!! ../images/Emo62.gif

זה באמת נראה כמו למלכה
אבל אם המאסטר רוצה ואוהב , אז ממליצה בחום
ונשאר לומר - וואאוו איזו סקסית

nerissa

New member
תודה על העידוד, אנשים. המונמונמון..

אני זקוקה לחיזוקים שכאלה. אבודה - בעלי בהחלט מאשר. נסיך חלומות - אדוני גאה ברכוש שלו ויהנה להוביל אותי על ארבע ככה
. יש לי קולר אדום שלא נראה בצילום. זודיאק - תודה על המחמאה
לכולכם. זה מפחיד אותי כי זו פעם ראשונה שאני נחשפת בפומבי כך.

אני רוצחת אותך ../images/Emo70.gif

אם את מתחילה שוב לדבר על דיאטות.. את נורמלית???????? את נראית פיצוץ, עשית לי חשק לחפור את כל הקרח והכפור ולחטוף אותך לאיזה אי בודד... וואו יפה שלי.. מדהימה

sapirac

New member
פצצה../images/Emo20.gif

תנסי להוסיף עוד אביזר מתכתי כול שהוא שיעמיק את תחושת הסאב שלך.. מעבר לזה את מושלמת. בהצלחה וספרי לנו איך היה.

מפ33יצה

New member
פשששששששששש

השתגעת דיאטה את ניראית מצויין, אולי גם אני אבוא !!

or13

New member
"תעלול נשי ידוע" ../images/Emo3.gif

תגידי את באה לצחוק עלינו... איזה דיאטה ואיזה נעליים... בטוח שאת יודעת שאת נראית טוב סקסית ומושכת כי אחרת לא היית מעיזה לשגר את התמונות המגרות האלו לכאן וכמו שאמרה הפומלית שלא "תעיזי" לקשקש לנו על דיאטה

nerissa

New member
תודה חמודי

אבל זוויות צילום יותר רחוקות היו מגלות יותר. בתמונה האדומה רואים קצת יותר טוב. אמרתי שגם עם משקל היתר אני בסדר אבל בהחלט יש עלי משקל מיותר, ויעידו אלה מכאן המכירים אותי במציאות (קרוז, מכשפה, אסתי) ומכירים לפני שהפסקתי לעשן ושקלתי הרבה פחות..

nerissa

New member
יש

רק זנחתי אותו לאנחות בחודש האחרון. אחזור אליו שוב.. רק כדי להיות מושלמת לכשסוויטי תגיע לבקר
<הנה היא הולכת להתעצבן עלי.. רק אל תגידו שהיא לא סקסית כשהיא כועסת!>

אני יותר סקסית

כשאני מחורמנת.. עזבי אותך מכעס. אם אני באה אלייך עכשיו אני נושכת אותך כל כך חזק שתתחרטי שדיברת על דיאטות. נו, טוב בעצם, הכי חשוב שתרגישי טוב עם עצמך. אבל את נראית נפלא.

nerissa

New member
מותר לשמור את הנשיכה הזו?

בכל מקרה?
אפשר לבחור גם איפה היא תהייה? גרררררר.. אם זה יכאב נורא אפשר לקבל נשיקה בכואב?

למעלה