Help מי שר: "I don´t wanna say goodbye, to the summer..." ????
R rizla New member 31/1/02 #2 יש שני ביצועים מוכרים לשיר הזה, שנקרא sealed with a kiss המקורי של בריאן הילנד brian hyland הכיסוי של ג´ייסון דונובן jason donovan
יש שני ביצועים מוכרים לשיר הזה, שנקרא sealed with a kiss המקורי של בריאן הילנד brian hyland הכיסוי של ג´ייסון דונובן jason donovan
B baby jimmy hendrix New member 1/2/02 #3 מה לגבי הגירסה של בובי וינטון? יש לי במחשב את השיר הנ"ל כששדה המידע על המבצע כתוב בובי וינטון. אני עצמי לא מכיר אותו וגם לא את בריאן הילנד, לפחות לא בקריאה ראשונה של ההודעה שלך rizla. דרך אגב, מי ביצע את השיר במקור?
מה לגבי הגירסה של בובי וינטון? יש לי במחשב את השיר הנ"ל כששדה המידע על המבצע כתוב בובי וינטון. אני עצמי לא מכיר אותו וגם לא את בריאן הילנד, לפחות לא בקריאה ראשונה של ההודעה שלך rizla. דרך אגב, מי ביצע את השיר במקור?
R rizla New member 1/2/02 #4 אכן, גם בובי וינטון שר את זה. אך הביצוע המקורי שייך לבריאן היילנד בתחילת שנות ה-60. וינטון חידש את השיר הזה ורבים אחרים, מאוחר יותר, בסביבות 1966 , במספר תקליטי חידושים שעשה.
אכן, גם בובי וינטון שר את זה. אך הביצוע המקורי שייך לבריאן היילנד בתחילת שנות ה-60. וינטון חידש את השיר הזה ורבים אחרים, מאוחר יותר, בסביבות 1966 , במספר תקליטי חידושים שעשה.