אתמול שוטטתי לי בסופר שבקניון מלחה עם חברתי נעמה. השעה הייתה 12 בלילה (אל תשאלו). ופתאום, מה ראיתי? נערה אחת, לבשה חולצה שחורה, שעליה מצויר לא אחר מאשר... הארי פוטר! כן כן, המרצ`נדייז משתלטים גם על ישראל...
חחחחחחחחחחחחחחחח לפני חודש אמא שלי (אמא, אמא שלי.........) קנתה לי יומן של הארי פוטר עם ציור הארי פוטרי עליו וכתובת מתנוססת- ``יומן הכשפים`` וראיתי גם ``יוצן להטוטים`` ו``יומן הלחשים`` ו``יומן הוגוורטס`` ועוד שטויות בסגנון. אבל היום אני ושני אחי הקטנים קיבלנו שלוש בובות חרסינה לתלייה על הקיר של הארי, הרמיוני ורון. כמובן שהתלבשתי על הבובה של הרמיוני והשארתי את אחותי הקטנה מייבבת עם בובה מכוערת להפליא של רון בידיה. וגם קיבלנו משחק קלפים של קווידיץ` בו אני ואחי מהרנו לשחק ולגלות שהמשחק הזה ממש ממש ממש מעולה!!! אבל אני לא חושבת שכבר יש כאלה בישראל את אלה הביאו לנו ספשייל מלונדון, אנגליה. ממש מזניר....................
הייתי מתה לכל הדברים המדליקים האלה!!! מה שיש לי בעירי הנחמדה זה מחזיקי מפתחות עם פנקס טלפונים ומחברת כזאת של הארי בשנתו הראשונה... לא משהו מעניין כמו שלך... טלי פוטר
כי המרצ`נדייזינג הזה של ה``פ די מגעיל אותי וזה גורם לי די לתעב את ה``פ כי הפכו את זה לשום דבר חוץ ממסחטת כסף...אבל היה ברור שזה יגיע...כמובן שאם מישהו היה מתעקש לקנות לי את זה במתנה, לא הייתי מתנגדת ^_~ -ליאת-
אנשי עסקים חמדנים ובתי עסק גדולים שרואים שמשהו הולך להצליח בגדול ,אז מה הם עושים הם ממסחרים את זה יתר על המידה-גובים מחיר מוגזם על המותר ורק בגלל שזה מוצר שאנשים מאוד מתעניינים בו מאוד למרות שהוא לא שווה את המחיר שלו........... למשל הסקול בוקס ספר כזה רזה וקטן-בעטיפה רכה עולה 40 שקל בסטימצקי?נו באמת? אני החפרפרת