HELP

ציפי ב ד

New member
HELP

יש לי תואר בכלכלה, מקצוע בו מעולם לא עבדתי למדתי ועבדתי בתכנות כמעט שלוש שנים (ועדיין) - אבל - אני רוצה משהו אחר: חשוב לי לעבוד עם אנשים, לעבוד בעבודה יצירתית (אני עוסקת גם באומנויות כתחביב) יש תחום שאפשר לנצל בו את כישורי ולא "לזרוק לפח" כל מה שעשיתי? אני מוכנה ורוצה ללכת ללמוד עוד, אבל לא מעוניינת לעשות תואר שני, למשל, שלא תהיה לי בו תועלת וגם לא עניין (דוגמה לכך היא מנהל עסקים) תחומים שנראים לי למשל, הם - הדרכה, משאבי אנוש, אבל אני לא יודעת בדיוק מה צריך ללמוד בשביל זה... תודה רבה מראש על עזרתכם! (כמעט) נואשת...

משאבי אנוש

אם את רוצה לעסוק במשאבי אנוש הרי שבכ"ז הנתיב הנחשב ההולם ביותר הוא תואר שני במינהל עסקים- בהתמחות משאבי אנוש. אם משום מה את מעדיפה מסלול אחר תוכלי לשקול תואר שני באוניברסיטת תל אביב במחלקה ללימודי עבודה: לימודי עבודה - תואר שני. מטרת הלימודים נועדו להקנות לתלמידים ידע ומיומנויות לעלריכת מחקרים ולמילוי תפקידים בתחומי יחסי עבודה וניהול משאבי אנוש בארגונים. מטרה משולבת זו מוצאת ביטוי במבנה הלימודים בחוג המורכב משלושה שלבים עיקריים: א. בניית תשתית תיאורטית בנושאי הלימודי העיקריים. ב. רכישת מיומנויות וכלים בתחומי הלימוד. ג. פיתוח של כישורים מתודולוגיים ויכולת שימוש בשיטות מחקר כמותיות, היסטוריות ואיכותיות,הבאים לכלל ביטוי בעבודת הגמר. לחילופין תוכלי ללמוד בקורס למשאבי אנוש במסגרות כמו: קורס הסמכה למנהלי משאבי אנוש. ניהול משאבי אנוש. משאבי אנוש יסודות וסוגיות נבחרות. תעודת גמר 5 - 6 חודש לימודי יום תעודת בגרות עדיפות אקדמאים 03/6773456 פרץ ברנשטיין 7 כפר המכביה 52247 מרכז ישראלי לניהול, המי"ל, רמת גן מידע נוסף במוסד ניהול משאבי אנוש. פעמיים בשבוע. תעודת גמר 7 - 8 חודש לימודי ערב תעודת בגרות 03/9626683 סחרוב 19 הקניון 75707 מכללה למינהל ראשון לציון, לימודים שונים פרטי מסלול תיתכן אפשרות של צבירת נקודות זכות לקראת תואר ראשון באונ' הפתוחה ובכפוף לנוהליה. גם קורס ניהול משאבי אנוש מתקדם. תעודת גמר שנה אחת לימודי ערב תעודת בגרות 03/6710000 פנחס 87 52275 מכללת רמת גן מידע נוסף במוסד ניהול משאבי אנוש. תעודת גמר שנה אחת לימודי ערב תעודת בגרות 09/7404230 משרד רישום, רש"י 19 רעננה 43214 מכללה למינהל רעננה/ בית ברל פרטי מסלול ניהול משאבי אנוש. פעמיים בשבוע. תעודת גמר שנה אחת לימודי ערב תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6902008 ת.ד.48068 שושנה פרסיץ 9 61480 מכללה למינהל תל אביב פרטי מסלול ניהול משאבי אנוש. פעמיים בשבוע או ביום שישי. תעודת גמר שנה אחת לימודי ערב תעודת בגרות עדיפות אקדמאים 03/5343613 ת.ד. 1568 52900 לימודי חוץ של אונ' בר אילן, השתלמויות, חברה למחקר ופיתוח, ר"ג מידע נוסף במוסד ניהול ופיתוח משאבי אנוש. יומיים בשבוע. תעודת גמר 7 - 8 חודש לימודי יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 09/7476333 דאר בית ברל 44905 מכללת בית ברל, לימודים שונים ברור שתואר שני מקנה יתרון על פני בוגרי קורס. באשר להדרכה עוסקים בתחום זה בוגרי חוגים שונים ובינהם פסיכולוגיה, סוציולוגיה, מדעי התנהגות. בעקרון גם כבעלת תואר בכלכלה תוכלי לנסות ולהשתלב בתחום. מדי פעם ישנם קורסים המכשירים לעיסוק במחלקת ההדרכה. נסי את: 03/6773456 פרץ ברנשטיין 7 כפר המכביה 52247 מרכז ישראלי לניהול, המי"ל, רמת גן באשר לאמנות- כפי שאת יודעת לא קל למצוא תעסוקה בתחום זה, בודאי ללא השכלה פורמלית בתחום מוגדר. התחום בו יש יחסית יותר תעסוקה מכל תחומי האמנות השימושית הוא גרפיקה.

ציפי ב ד

New member
היכן ניתן ללמוד

תודה רבה על התשובה המפורטת
היכן ניתן ללמוד תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש? ומהן אפשרויות התעסוקה בתחום לאחר הלימודים?

ניהול משאבי אנוש

התנהגות ארגונית ומינהל משאבי אנוש - התמחות במסגרת מינהל עסקים. מידע נוסף ראו מינהל עסקים. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס למינהל עסקים, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ד ניהול משאבי אנוש ויחסי עבודה - נלמד בחוג למדעי ההתנהגות והניהול. מידע נוסף ראו מדעי ההתנהגות. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 04/8292111 קרית הטכניון 32000 טכניון חיפה מידע נוסף במוסד תשס"ד נלמד ברשל"צ. בחוג למינהל עסקים - תוכנית בייעוץ וניהול משאבי אנוש. ראו מינהל עסקים תואר שני. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, גבעתיים, אקדמי מידע נוסף במוסד תשס"ד במחלקה לכלכלה: מגמת כלכלת משאבי אנוש. מידע נוסף ראו כלכלה. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ד החוג ללימודי עבודה. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי החברה

למעלה