HELP!!

stranger

New member
HELP!!

אה... שלום.אני לא יודעת אם הגעתי לפורום נכון ואם כאן פותרים בעות כאלה... אני מקווה שכן. אני אפס בכל מה שקשור למחשבים, אבל יש לי אינטרנט ואיסיקיו כמובן. פרצו לי למחשב, אני חושבת שדרך האיסיקיו. מה שאני צריכה לדעת זה: איך להפסיק את הפריצות? עכשיו אני מחוברת דרך מחשב אחר, אבל זה אותו הקו, גם למחשב הזה ניתן לפרוץ? איך מונעים פריצות בעתיד? [יש איזו חסימה שאפשר לעשות? תוכנה כלשהי?] קחו בחשבון שאני לא יכולה לפנות למישטרה. [מסיבות ששמורות איתי] בבקשה,בבקשה תעזרו לי!! תודה.

N0

New member
תשיגי.

אנטי ווירוס ופייר וול! אם יש לך רצון לשלם על זה כסף (מה שיכול להיות יעיל במקרה של האנטי ווירוס ) לכי לכל חנות מחשבים ותקני אנטי ווירוס טוב (של נורטון או מקפי את אלישים אני לא אוהב). בקשר לפייר וול יש פה לינק לזון אלארם איפשהו בפורום הוא צריך להספיק. N0

mmm

New member
ובכן

הוספתי שני תוכנות, אחת היא לקיר אש, ששמו HACK TRACER והשני היא לPROXY ICQ באשר לPROXY מאפשר חיבור דרך מחשב אחר למחשב של החברה שאחראית על ICQ וכך יש יותר הגנה, אני מנסה את התוכנה כרגע, בעוד כמה ימים אוכל לאמר מה דעתי על התוכנה... אם אחת מהתוכנות שהומלצה עזרה לך אנא ידעי את הפורום... עוד משהו: הוספתי תוכנה שנקראת Blue Knight Shield, אולי היא תהיה יעילה...

למעלה