Help !

Make

New member
Help !

וכמו כל פעם שאני יוצא הביתה מהצבא , וזה לא הרבה אני מבקש עזרה מכל מי שיודע על מסיבות בסוף שבוע הזה וגם בסילבסטר . . . תשפכו הכל , חובה לבלות קצת . . . תודה מראש על כל עזרה :) MAKE DCD CREW

baduist

New member
סופרים, דה´לורד.

כל סוף שבוע אני חושב שיש קצת דרישה, אולי כדאי לארגן כאן איזה לוח אירועים, שבו כל אחד יוכל להסתכל ולראות מידע מעודכן על מסיבות ואירועי היפ-הופ. לפחות מידע על הג´י-ספוט, שאותו גם ככה נוטים לפרסם כאן, אז לא תהיה בעיה לעדכן. ראיתי באתר אחר גם לוח שבו כל גולש יכול להוסיף אירועים בעצמו, מה שיכול להיות בכלל נח לעדכון, וגם לדברים קטנים כמו "סרט דוקומנטרי על היפ-הופ, יום שני, ערוץ 19" (דוגמא אקראית, כמובן). ככה, זרקתי רעיון.

EmGee

New member
יש כאן בפורום לוח על מסיבות

תלחץ על "לוחות" בשורת תפריט

DJ$upreme

New member
סיל-בס-טר ב-ג´י-ספוט

החל משעה 23:00, לבני ובנות 18 ומעלה (שימולב, להבדיל מימי ו´, פותחים גם לבנים בגילאי 18). האטרקציות: דיסקים ופרסים של ג´ה רול, שמפניה חינם, ותחרות פריסטייל מצחיקה (אני מקווה) ב-אנג-לית בהנחיית הרמטכ"ל אילן באבילאן ובהשתתפות כמה וכמה שחקני ושחקניות כדורסל. המחיר בקופה: 80. מכירה מוקדמת בקופות הג´י בסופ"ש: 70.

volatile

New member
וואי דיסק של ג´ע ראול, אני בטוח בא!

סתם, אני כמו חלק גדול מעם ישראל, עובד ערב הסילבסטר. והשמפנייה חינם? כניסה עולה 80 שקל הייתי אומר שמסובסדת
להתעססססססקן. עכשיו אני סתם מלכלך, נשמע כדאי
פלג שמעריץ את רמת העסקנות של ניר

גרוועע

New member
אני אישית

ממליץ על המוסד אם אתה מעל 18 וכנראה אתה כן אז כדי לך זה ברחוב הש"ך 12 בת"א אלכוהול חינם תיקלוט של מומי לוי D.J עמי וD.J BABY-G אלכוהול חינם וגם שתיה קלה ויש גם חדר צ´ילאווט כזה מגניב שווה לבדוק

dego

New member
יש מסיבה במוסד אבל לא של ראפ עם

הופעה של סאבלימינל והצל משהו שקשור ללין של הלילנבלום

למעלה