HELP

Adam GTI

New member
HELP

אני פשוט לא מסוגל להשתכר, אני אומר לכם אתמול הייתי במועדון, כשנכנסתי הרבצתי 2 כוסות וודקה עם מיץ תפוזים, ואחרי איזה רבע שעה עוד אחת... אחרי משהו כמו שעה הקפצתי טקילות עם ספרייט (והברמנית הייתה נדיבה, משהו כמו 75 80 אחוז מהכוס הייתה טקילה), הקפצתי 3 כאלו בפרק זמן של איזה חצי שעה בד"כ אני לא שותה, ורק לעיתים רחוקות שותה איזה בקבוק בירה, ככה שרק ה3 כוסות וודקה עם תפוזים, או לסירוגין 2-3 טקילות היו אמורים לשכר אותי חבל"ז ועוד אם נחשוב על זה שבעצם עירבבתי (בבטן) טקילה וודקה זה אמור לשכר אותי לאללה אני אומר לכם חבר´ה, פשוט לא הרגשתי כלום (יעני לא הרגשתי השפעה), לא שהייתי חלילה נוהג תחת זה אבל מבחינתי הייתי מסוגל גם להטיס מטוס אחרי זה, הייתי פיקח כמו באמצע הצהריים.... תעזרו לי, אני לא מצליח להשתכר!

Adam GTI

New member
זה בסדר

אני מבין שהמשקל הוא גורם מאוד, אם לא הכי, חיוני למשקאות והשתכרות אני שוקל 65 ק"ג, ויש לי אחוזי שומן מאוד נמוכים (גם זה חיוני, ואני יודע בוודראות עפ"י בדיקות את האחוזי שומן שלי)

MidNight Flame

New member
תוריד 10 שוטים של טקילה וטיפה ספריט

ואני לא ממליץ על להשכר... זה לא ממש נעים!

MidNight Flame

New member
או שתעשה מיקס בין אבסינט ל...

אלכוהול נקי 95% או שפשוט תשתה ישר את האלכוהול וזהו וסביר להניח שזה יהרוג אותך...

MEIMIS

New member
אגב.. מישהוו..

שמעתי שספירט יכול להרוג בנאדם זה נכון??

MidNight Flame

New member
לא שמעת על הבן של סאדם חוסיין?

הוא גרם למישהו לשתות 2 ליטר ויסקי מה שקרע לו את הכבד והרג אותו... אותו סיפור עם ספירט רק באחוז יותר גבוה...

MEIMIS

New member
לא שמעתי על זה?

אז בוא נגיד כמה שוטים של ספירט הורגים אותי? אני מתכוון מידית

MEIMIS

New member
אני לא ישתה ספירט וזהו..

יש אנשים ששותים את זה נקי שמעתי!

זהירות לא לנסות באמת

אוקיי אולי אתה צוחק לגבי השתיה של אלכוהול נקי מבית מרקחת של 95 אחוז אבל לאלו שלא הבינו את הבדיחה, זהירות, לא לשתות, זה אלכוהול מסוכן שיפגע לכם בראיה, לא לשתות! רק לנקות עם זה דברים ;)

עובדות

אחי אני לא מסתלבט, אני אומר דוגרי זה מה שזה עושה, זה פוגע במערכת העצבית של הראיה

MEIMIS

New member
צחקתי בגלל ה

"לנקות עם זה דברים!" :) או להכין לימונצ´לו..(אגב)

למעלה