HELP !!!

micky2

New member
HELP !!!

שלום לכולם, אני משתמש ותיק בפורום "אופיס" ובימים האחרונים אינני מצליח לענות תגובות ו/או להוסיף הודעה חדשה !!! קופץ לי דף לבן כמו שקופץ אם מקלידים כתובת לא נכונה - והרי אני לא מקליד את הכתובת של חלון "התגובה" אלא זה לינק אוטומטי של המערכת ! קבלתי תשובה מ- פגעסוס לשנות את ה- SP שבכתובת ל- SP1 אבל האם אצטרך לשנות זאת (ע"י עריכת הלינק) ידנית בכל בקשה להוביף הודעה או תגובה ? זה נשמע די מייגע !!! האם יש למישהו רעיון אחר ? אודה על תגובה מהירה לבעייה. שבת שלום.

micky2

New member
ובנוסף עוד שאלה קטנטנה...

לאחרונה אני נתקל בתופעה בסימני ה-"V" שליד פניות שכבר צפיתי בהן - נעלם !! כאילו לא קראתי אותן 3 דקות קודם לכן. האם זה קשור לבעיה של חוסר אפשרות ל"תגובה" / "שאלה" ? (נא עיינו בשאלת ה,HELP" לעייל)

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

זה קשור ככל הנראה לעובדה שאתה קורא את ההודעות לפני שהעמוד נטען עד הסוף. המתן שהעמוד ייטען ואז קרא את ההודעות ואני מאמין שהבעיה לא תחזור על עצמה.

micky2

New member
ואם כבר אז כבר...

כמשתמש בפורום "אופיס" מתעורר הצורך לצרף לשאלות או לתגובות גם קבצי "אקסס" עם סיומת MDB, קבצי EXE ואפילו ZIP. הנהלת הפורומים החליטה למנוע את העברתם של אלו מחשש לוירוסים. חברי ההנהלה מודעים (אני יידעתי אותם) לעובדה שרוב המשתמשים מודעים לאפשרות של שינוי הסיומת בקבצים ה"אסורים" ל- TXT וכו´ ולאחר העברתם למי שייועדו לו משנה הנ"ל את הסיומת לשמם המקורי "ובא לציון גואל...". האם יש בידכם הכוח לשנות את רוע הגזירה ולחסוך מאיתנו : א. את התחמנות המאולצת ואת 2 הדקות שעלינו להשקיע בשינוי הסיומות ?!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

כפי שהסברתי לך בעבר: א. רוב המשתתפים אינם יודעים את השיטה הזאת למרות שזה נראה לך שכן. אתה פשוט מדבר בעיקר עם אנשים שכבר התנסו בכך. ב. גם אם נמצאת פרצה במערכת, אין זה אומר שיש לשנות את המערכת כדי לאפשר את מה שהפרצה מאפשרת בצורה רגילה. אם היתה פרצה שמאפשרת כניסה של טרוריסטים לבית הלבן, זה אומר שצריך להכניס אותם בצורה חוקית?

פגעסוס

Well-known member
באופן כללי...

אני ממליץ לך לשמור את הפורום עם החסות שעובדת לך במועדפים ואז לא תהיה לך כל בעיה. בכל פעם שתכנס מהמועדפים, תגיע לחסות שבה זה מצליח לך

למעלה