Help!!

לירן1230

New member
Help!!

אני צריך להגיע לפגישה ראשונה ואני מנסה להבין האם אני צריך למלא את טופס אש/6 או שזהו טופס שממלאים רק בשלבים אחרים של התהליך...

מה שרשום בהנחיות של משרד הפנים:
"מילוי טופס אש/6, במידה והמזמין אינו בישראל - טופס אשרת כניסה אש/1"

העניין הוא שלא רשום האם במידה והמזמין אינו בישראל צריך למלא גם וגם, או למלא את אש/1 במקום אש/6

תודה רבה לעוזרים!

kuku34

New member
שאלה טובה

היי לירן
גם אני עובר את התהליך הזה נקבע לי תור לעוד 3 חודשים ,וגם אני שאלתי את השאלה הזאת, לי הסבירה הפקידה שצריך למלא את טופס אש/1 כי זוגתי לא נמצאת בארץ, אבל יש הצהרה בטופס אש/6 עמוד 4 שאתה צריך לחתום ולהחתים על ידי מזכיר/ רשם בית משפט או עורך דין ,שאר הדברים זה כאשר בת הזוג תגיע לישראל כי גם היא צריכה לחתום בחלק מהטפסים, זה מה שאני יכול להוסיף כרגע , בהצלחה

Jkamm

New member
טפסים

אש/6 - זה טופס בקשה להסדרת מעמד לנשואים - רק נשואים ממלאים אותו ורק בפגישה הראשונה של הגשת הבקשה.
אש/1 - זה טופס בקשה לאשרת כניסה - ממלאים רק אם בת הזוג נמצאת בחול, ורוצים להזמין אותה ארצה - מיועד גם לנשואים וגם ללא נשואים - מגישים בפגישה הראשונה כדי שהיא תוכל להיכנס ארצה.
אש/3 - זה טופס הארכה או החלפת אשרה - ממלאים כאשר בת הזוג נמצאת בישראל ויש לה אשרה - מיועד גם לנשואים וגם ללא נשואים - מגישים בכל פגישה לאחר שבת הזוג מגיעה ארצה.
יוני קם

לירן1230

New member
תודה יוני אז אם הבנתי נכון

אם אשתי לא בארץ ואני מגיע לתור שנקבע לי להתחלת התהליך אני צריך את אש/6, כן?

למעלה