help!

exit_from_here

New member
help!

טוב אנשים יצירתיים וגאונים לא שלי,היקום זקוק לעזרתכם!יש פה בעיה גלובלית קשה! קחו שאלה וענו עלייה במהירות שהמוח שלכם יכול לעבד, תנו שם ליצור קטן שחי ביער....הפותר נכונה (יעני מי שיגיד את השם שהכי מוצא חן בעיני) יזכה ב..טוב נחשוב על זה אחריי שיהיה שם אני אעלה את הדף של היצור החמוד הזה (רק אל תגידו לו שהוא חמוד..זה לא יהיה נעים) לפה. תודה,מאגף הגבייה.

ננסק

New member
יש!

סנופקין! מה, לא? יש עוד כמה: גיורו (Giyoro), האוול, מאפיק (Mafik), גלאנאב, וכו´. אני בונה על כך שזה יער ידידותי (לא מהסוג האפל והקודר), והיצור הוא סנופקיני כזה. תשתמש באותיות רכות והברות זורמות, ופשוט זרוק לאוויר עד שיצא לך משהו שמוצא חן בעיניך.

exit_from_here

New member
דווקא לא

זה יצור נמוך 60 סנטים,פנים קצת מעוותות כולו ירוק עם שערות כמו התינוק של במבה ואני אעלה תיאור מעלה שיהיה לי שם.

ננסק

New member
אההההה.........

סנופקין.

BluePrint

New member
אההה.... (ehhh)

סנופקין לא במקרה מוגן ע"י זכויות של סדרת טלביזיה מסויימת, המציגה היפופוטמים לבנים הולכים על שתיים?

BluePrint

New member
סביר להניח שכן

אבל פעם (הסדרה הזאת בת 20 שנה או משהוא) היו משנים את שמות הדמויות בדיבוב לעברית.

ומה היו השמות המקוריים?

כי אני זוכרת דווקא את סנופקין, נראה לי... למרות שהייתי רק בת 7 כשקראתי את הספרים (מעולם לא חיבבתי את הסדרה), וזה היה לפני כמה שנים טובות...

Shadowmage

New member
המומינים

מומינטרול מומינאבא מומינאמא סנורקה מאי סניף ועוד... היו מספר ספרים על עמק המומינים, הסדרה באופן כללי עברה על כולם.

ננסק

New member
רוצה לקנות ספרי מומינים.

אני יודע שיצאו בעברית שישה. יש ברשותי את "עמק החיות המוזרות", "סיפורי משפחת החיות המוזרות", ודי זהו. רוצה לקנות את כולם! לא חשוב למה, רוצה! למי יש?

עוד הצעה קלילה

אתה יכול לחקור גם חנויות של ספרים משומשים. ואם אתה כבר הולך לסבב כזה, שיהיה לך ברור שאני גם באה. ספרים משומשים זה מגניב. יש להם ריח כיפי כזה. ואני גם מכירה בערך... די הרבה חנויות שכאלה. אז זה טוב. במיוחד אם אתה מסיע

אבל אני רצינית...

אם יתברר לי שהלכת לסבב חנויות ספרים משומשים בלעדיי, זה יהיה ממש עצוב... כי לא יוצא לי להגיע לחנויות כאלה הרבה, ואני צריכה סיבה טובה (או מישהו שיגרור אותי עמו), בשביל ממש להגיע אליהן. ושוב - אם אתה מסיע, מה טוב (דגש כאן).

למעלה