help :)

thomas17

New member
help :)

שלום לכולם! לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל לפני כמה חודשיים שיגעתי אתכם בשאלות -תזכורת:לא הייתי בטוחה האם יתנו לי להכנס למדינה על ויזת תייר ואז לצאת ולחזור על ויזת סטודנט.
אז עשיתי את זה, נכנסתי לארהב,טיילתי חודשיים,יצאתי מהמדינה ונכנסתי עם ויזת סטודנט דרך קנדה. הבטחתי שאעדכן..:)
עכשיו יש לי בעיה חדשה! אני חייבת לטוס לארץ באופן בהול ויש לי טיסה מחר בערב. איזה הליך צריך לעבור עם הביהס? עכשיו סופ״ש והם סגורים וניתן לדבר איתם רק מחר בבוקר, אבל כבר קניתי כרטיס ואני מפחדת שהם יעשו לי אי אלות בעיות ביציאה מהמדינה/חזרה.

אשמח אם תוכלו להגיד לי אם אתם יודעים משהו בדבר.

GeJuFan

New member
ה-i20 שלך חייב להיות חתום

ועלייך בלי זה לא תוכלי להיכנס בחזרה. למרות שאולי יכול להיות שירשו לך עם העתק, אבל עדיף לא לקחת סיכון!
אני ממליצה לגשת על הבוקר למשרד הסטודנטים הזרים ולדבר עם היועצת סטודנטים זרים שמונתה לך, להסביר את הבעיה, זה ת'כלס ענין פשוט של רק לחתום, אצלי באוניברסיטה עשו את זה לא פעם מול העיניים שלי.

Philip Jr

New member
גיליתי בעקבות השאלה

שדווקא אפשר להיכנס בחזרה ללא חתימה (ראי את הקישור ששמתי). מקווה שזה לא יקרה לעולם, כי אם אין לך אפילו זמן להחתים כנראה שקרה משהו מאד לא טוב.. אבל נחמד לדעת שיש אפשרות לקבל "חנינה".

GeJuFan

New member
אבל! הכניסה בחזרה

וקבלת הטופס שכתוב עליו בלינק נתון לגמרי לחסדיו של פקיד ההגירה...
אם יש מספיק זמן אולי אפשר לבקש משלוח חדש של הטופס מהאוניברסיטה. אבל שוב עניין החתימה זה בדיוק חצי דקה.

Philip Jr

New member
אני יודע את הנהלים שלנו

שמופיעים פה:

http://isss.illinois.edu/students/travel/missed_endorsments.html

מניח שאצלכם הנהלים דומים, אני פשוט לא יודע/זוכר איפה את לומדת. בגדול יהיה בסדר, אבל את צריכה ליצור קשר דחוף עם המשרד לסטודנטים בינלאומיים, כדי להסדיר את הנסיעה.

דרך צלחה!
נעם.

למעלה