HELP

lilushya

New member
HELP

יש עוד מישהי כמוני??? לא יכולה ללכת .. מאתמול כאבי תופת ( שהיו גם לפני פשוט התחזקו) ומקרין לי לרגלים ולבטן...אשכרה לא יכולה לזוז....
אני יודעת שאני מקרה קיצוני ..(.ככה לפחות הרופאים מגדירים אותי.).אבל אחרי שנתיים שלא יכולתי לעבוד - אם זה ממשיך ככה אני שוב אהיה מושבתת .
דיקור לא עוזר ...הפכתי לטבעונית כמעט- גם לא עוזר הורמונים ,ניתוח זריקות וכלום.. מה עושים עם זהההה?

kiddo3

New member
איזה סיוט!

תקבעי מהר תור לרופא נשים או למרפאה בתל השומר! ותבקשי מהרופא משפחה כדורים חזקים לשיכוך כאבים!
תרגישי טוב

lilushya

New member
תודה לכן

מסתבר שאין כל כך מה לעשות רק לחכות ליום ראשון...מקווה שירגע קצת ...

liats80

New member
למה אין מה לעשות??

מיון נשים!
לא הייתי נותנת להם לבצע יותר מידי פעולות, אבל זו האופציה הטובה ביותר בשבת כדיי לקבל משככי כאבים חזקים (למשל זריקת וולטרן שיכולה לפעמים להתאים - כמובן שצריך לבדוק אם זה מאים לך ספציפית).
אין סיבה לסבול עד יום ראשון.
תרגישי טוב!!!!

Natalushka1

New member
מסכנה!

וולטרן בכדורים יש לך בבית? לי זה עזר קצת בזמנו. תרגישי טוב!!

lilushya

New member
וולטרן

ניסיתי הכל וולטרן , טרמל, טרמדקס 100/200/300, זריקות, כל הרגילים למינהם ....שומדבר:(

שמיץ1

New member
נשמע מוכר, לצערי

גם עליי התרופות לא משפיעות. גם מורפיום בוריד לא מזיז לי. אני רק חוטפת את תופעות הלוואי בלי שיכוח כאב.
במרפאת כאב היית?

lilushya

New member
מרפאת כאב

כן שמיץ רק נתן לי כל פעם מינון יותר גבוה של טרמדקס זה עשה לי ממש ממש לא טוב התופעות לוואי היו מאוד קשות.משהו עזר לך בסוף?

שמיץ1

New member
לצערי לא

טרמדקס זו באמת תרופה קשה. היו לי ממש סיוטים והזיות כשלקחתי אותה ומיהרתי להפסיק. באופן כללי, תרופות נרקוטיות ואופייאטיות עשו לי רק רע.
לא מצאתי שום דבר שעזר לי :( אבל במרפאת כאב ניסו עליי הרבה (תרופות נוגדות דלקת, תרופות לכאבים עצביים, תרופות לכאבי שריר ושלד...). אולי כדאי לנסות מומחה כאב אחר אם את יכולה. לא הייתי אצלה, אבל שמעתי שד"ר ברקת שיף חיפשה פעם נשים שסובלות מאנדו'.
אגב, איזה הורמונים את מקבלת?

פז08

New member
לדעתי קודם כל בהתקף חריף, צריך לגשת למיון

ולקבל משהו חזק נגד כאבים. מעבר לכך- להתייעץ עם מומחה לאנדו' שמטפל בך.
את על דיכוי?
בהחלט מצטרפת להמלצות על פנייה למרפאת כאב. אני מבינה נכון וכבר היית במרפאת כאב?
טרמדקס זו אכן תרופה שגם בהתקפים הקשים שיש לי עם הגב והרגל אני לא מעלה על דעתי להתקרב אליה. המון תופעות לוואי ללא ספק.
אבל יש תרופות אחרות עם פחות תופעות לוואי כך שבהחלט הייתי חוזרת למרפאת כאב להתייעצות נוספות והתאמת משככי כאבים שמתאימים למצבים האלו. חבל, את לא אמורה לסבול כל כך.
אני מבינה שמן הסתם במצב כזה לא תצפיני לכיוון רעננה. אז כל שנותר לי בינתיים זה לשלוח לך

ולהזמין אותך שבוע הבא, כשכבר תרגישי טוב יותר, ל-
פה בבאר..

lilushya

New member
תודה :)

סוף הדיכוי ..מרפאת כאב היה נורא טראומטי.אבל אני בודקת עכשיו את האופציה ללכת למרפאת כאב אחרת...שוכנעתי :\
מאוד רציתי לבוא ...קוויתי שיחלוף או ירגע מעט אבל לא נראה ככה...אני לא רוצה להעמיס את הגוף שלי במשככים יותר עשיתי את זהכל כך הרבה זמן ..חייבת להיות דרך פחות פוגעת...ועם פחות תופעות לוואי. אז אני מנסה לאט לאט הכי הרבה נחזור לאופציה של משככים ....בכל מקרה יהיה בסדר...תהנו וניפגש בקרוב:)

אחח..הכאב..

חיובי!!! אני כמוך !!!
אהלן
אני אומנם כותבת פעם ראשונה אבל קוראת תמיד את הפורום ורציתי לשתף אתכם בנות אמיצות חזקות,
לי גילו את האנדומטריוזיס לפני כשלושה חודשים לאחר שנה של סבל וראיית כוכבים.
שום משכך לא עוזר והגעתי 4 פעמים למיון והכאבים מטורפים, לא ידעתי שגוף האדם בנוי לסבול כאבי תופת כאלה.
אני נוטלת טרמדקס 300 כבר כמעט שנה יום יום ולפני חודש וחצי עברתי לפרוסקופיה בתל השומר.
מחכה שיגיע המחזור שדוכא ע"י לוקרין לפני חמישה חודשים.
אתמול התחיל לי כאבים שזה רק אני ואלוהים, ומי יגאול אותי כבר מייסוריי??.
מילא אם זה היה בווסת או סביב הווסת לא איכפת לי, אבל כל יום כל היום 24/7 כאבים שאני לא יכולה לזוז וגם לא לדבר. אני מדברת עם בעלי בהתכתבויות עם דף ועט.
לא יודעת מה לעשות
לא רואה ת'סוף
לא עובדת גם שנה ומושבתת.
מחכה לימים טובים יותר

למעלה