Help

hip hop soul

New member
Help

הורדתי כמה פרקים של סאות פארק. אני בא לראות אותם,מפעיל את Windows media player אבל הפרק לא עולה. הבעיה היא בכמה פרקים אז אני מניח שהבעיה היא ב-Player. מופיעה לה הודעה:"לא ניתן למצוא מחלץ מתאים". אני לא הבנתי מה הבעיה,מה איתכם? דרך אגב התקנתי Divx אבל הבעיה לא נפתרה

kyle

New member
helping....?../images/Emo3.gif

I don´t know... אם יש פה מישהו שהוא גם גולש בפורום תוכנות (או משהו דומה) שיגיב...

tomgavish

New member
איזה ילד חכם.....מה הסיומת של הקבצי

ם? מחלץ זה פלאגאין כלומר מקור שהתוכנה צריכה בשביל להבין את הקוד שבו הסרט נמצא.....זה לא קשור לדיויאס....תגיד איזה סיומת ואז אני יוכל לעזור לך

Carpet Crawler

New member
ואני אומר - !WINAMP

כן כן, קראתם נכון. ווינאמפ, אותה תוכנה שמיועדת כעקרון לקבצי שמע. לאחרונה פירמטתי את המחשב ולא היה לי ווינאמפ אז הורדתי מהאתר את הגרסה המעודכנת ביותר, גרסה 3. ומסתבר שבגרסה הזו אפשר גם לראות קבצי וידאו, חזיז ורעם. עקרונית divx פתר גם לי את הבעיה לפני כן, אבל לאחרונה משום מה הוא החליט שהוא לא רוצה יותר לנגן את הקליפים עם סאונד ואין לי מושג למה. אפילו התקנתי מחדש וזה לא עזר. לא נגעתי בכלל בהגדרות. בכל אופן, ווינאמפ מנגן לי קבצי וידאו מכל סוג ומין. AVI MPEG DIVX WMV בעצם MOV עוד לא ניסיתי... מעניין. בכל אופן, נסה לעדכן את הווינאמפ ותגיד לי אם זה עובד. בהצלחה! הזוחל.

מאטריקס

New member
...

אולי אין לך את הקודאק של DivX ... או שאולי תנסה לפתוח את זה בריל פלאייר, או בקוויק טיים
או שדרך ווינאמפ 3 (מה שפותח וידאו, אבל קשה לי להאמין שהוא יצליח להציג אותו טוב)

למעלה