HELP!!!

maayan15

New member
HELP!!!

אני לא יכולה לנשום...... יצאתי היום וכיונתי את הוידאו שיקליט..... ואני בדר"כ לא יוצאת בגללם אבל הפעם אני (מפגרת שכמוני) יצאתי. והוידאו שלי נדפק! הוא לא הקליט! אני רוצה למות!!!!... ולפי הבנתי היה היום אחלה פרק... בשבילי אחלה פרק זה פרק בו ג´סטין יוצא אידיוט!...... אוף... פיספסתי את המנה השבועית שלי של בריאן!...... לכל הכותבים הודעות למינכם... במקום לכתוב 30 הודעות אני פשוט ייתן חוות דעת כללית! כל הכבוד לכל אלה שקראו לג´סטין דפוק, מטומטם, ממזר וכדומה.... אני טוענת את זה שנים.... מישהי אחת נדמה לי (אולי שתיים) אמרה שבריאן לא נראה טוב?.... שכחת לקחת כדורים או משהו?..... הבן אדם נראה מ-ע-ל-ף!!!!!... חולה עליו... אמט? בן אדם זקן?... מישהו מוכן לקשר לי בן השניים בבקשה....? אני חושבת שזהו... רק שוב פעם... בריאן מ-ד-ה-י-ם(!!!) ואם למישהו יש ספק אז שיילך לטיפול-דחוף!!!.... וכל הכבוד לאלה שקיללו את ג´סטין היום- תמשיכו ככה!!! שלכם, למישהו יש את הפרק... אני יישלם הרבה כסף בשבילו... מעיין. נ.ב... היי כולם מה המצב?.. זאת המכשפה הרעה מהמערב.. אני פה אצל מעיין... בגלל זה אני לא כותבת הרבה בזמן האחרון..(לחשוב כמה זמן אני פה וכמה זמן לא כתבתי?? יומיים!!)... קיצ´ס... רק רציתי להגיד שאני פשוט מסכימה אם כל מה שמעיין אמרה ב10000%... אני פשוט שונאת את ג´סטין בזמן האחרון... ביחוד על כול מה שעומד לקרות...... וגם בריאן מטומטם בקטע הזה..( אבל עדיין.. זה בריאן... הוא לא יכול להיות משהו אחר חוץ ממתוק חומד ממי ונשמה...) אז.. אני שונאת את ג´סטין!! ביי לכם...

לא היה אחלה פרק!

וג´סטין עבר על אחד החוקים(הנשיקה)ואמר לאריק בדיוק מה שבריאן אמר לו בפרק הראשון...

maayan15

New member
את זה ידעתי.....

הוא פשוט....... רע, מגעיל, אידיוט, מפגר, ילדותי, קוקס****, שונאת אותו!!!!!!!!!!! כלב בן כלב... לא מגיע לו להיקרא כלב... כלב הוא חיה חמודה וטובה ויפה... ונאמנה... והוא.... הוא סתם זבל... אידיוט... דפוק.... טוב, אני יכולה להמשיך כל הלילה אבל אני סתם מתעצבנת! המכשפה- אני איתה!!!!!... מעיין- את איתי בהכל היום אה?...... המכשפה- מה לעשות שיצא היום שאת צודקת??... חחחח...
מעיין- אני תמיד צודקת!!!..... טוב אם נמשיך אנחנו לא נצא מזה בחיים אז דיי......

רינת4

New member
תגידו-מה יש לכן?

כולם מתגעגעים לבריאן הישן. אתם אומרים שהוא נהיה יותר מדי נחמד. אבל אם ג´סטין מתחיל להיות קמת כמו בריאן, כולם תוקפים אותו. מה, רק לבריאן מותר להיות מניאק? אם אתם כל כך אוהבים את בריאן ככה, אז להפך-גם את ג´סטין אתם צריכים לאהוב. אני לא אומרת שהוא התנהג בסדר.אבל גם לו מותר להיות קצת עם גישה. אחרי הכל, לדעתי הוא קצת מתוסכל מבריאן, ולכן הוא מתנהג ככה. אחרי הכל, הוא לא מקבל מבריאן בדיוק מה שהוא רוצה, ואולי הוא הפר את החוקים כדי לקבל תגובה מבריאן-מה שלא קרה. אה, וד"א: זו רק אני או כשראיתם את החברה ה"שדכנית" של דבי, חשבתם על טל פרידמן...?

שניש

New member
אפילו שאנחנו מתגעגעים! ../images/Emo56.gif

אפילו שאנחנו מתגעגים לבראין הישן ,זה לא אומר שג´סטין צריך להתנהג כזה מגעיל! חוץ מזה שהוא קבע את החוק הזה וראיתם איך שניסו לנשק את בראין והוא לא הרשה (איזה מותק) כשבראין היה מניאק הוא עשה זאת בצורה חיננית ומצחיקה כשג´סטין מניאק זה פשוט לא הוא!!! הוא אמור להיות רגיש וכו´.... בכל מקרה ג´סטין אכזב ובראין הדהים כרגיל... שניש

אני בהחלט לא מתגעגעת לבריאן הישן!

אני אוהבת אותו עכשיו, איך שהוא, שהוא טיפה חושף רגשות... ובריאן תמיד היה כזה, אני לא חושבת שג´סטין צריך להיות כזה! לא קרה לו מה שהיה לבריאן! אומנם אבא של ג´סטין לא מקבל הומוסקסואליות אבל תראי איזה אמא יש לו! נכון שהוא מתוסכל, אבל הוא חווה בעצמו את מה שהוא עשה לאריק, והוא יודע שזה לא בדיוק כיף חיים לשמוע ממישהו אחר שהוא היה כלום בשבילו חוץ "מהסטוץ´ ללילה"... שראיתי את חברה של דבי לא חשתי על טל פרידמן, ועכשיו שאני חושבת עליה(או עליו יותר נכון)היא באמת מזכירה לי את טל.....

maayan15

New member
זה לא אותו דבר!!!

בריאן הוא בריאן וג´סטין הוא ג´סטין ובריאן צריך להמשיך להתנהג כמו עצמו (לא מתנצל, לא מתחרט, לא שם ז** על אף אחד ושום דבר.... אבל בעצם הוא באמת עם רגשות פשוט לא מראה אותם.... חמוד), וג´סטין צריך להמשיך להתנהג כמו מה שהוא- אני כרגע מדברת מצורה אובייקטיבית ולא כשונאת מושבעת.. שד"א שנאה את ג´סטין גם לפני שהוא התחיל להתנהג כמו בריאן... היה רוצה להיות כמו בריאן (ג´סטין הוא הרגיש, הנחמד, התמים... יותר מדיי דברים טובים.... חייבת לקלל את ג´סטין...חחח.... זה בטח מצחיק רק אותי...). שבריאן התחיל לפתח צדדים רגישים- כמו ג´סטין- זה עיצבן וזה מגעיל ודפקטי והרס של אליל.... וגם שג´סטין התחיל לפתח צדדים מנייאקיים (לא מצאתי מילה אחרת לתאר אותם....) זה גם מעצבן מגעיל ודפקטי.... הקטע הוא זה שעכשיו זה יותר חזק שג´סטין עושה את זה בגלל שבריאן היה מההתחלה מניאק וג´סטין התחיל בתור נחמד.... ושינוי ההתנהגות הופך אותו למפלצת (מה שבריאן לא!.. בגלל שבריאן היה מניאק מההתחלה מסיבות מוצדקות בהחלט!.. שלג´סטין אין!)... אני חייבת להדגיש (אבל לא באמת מדגישה) אצל ג´סטין זה לא הרס של אליל... הוא אף פעם לא היה אליל.... וואי רשמתי מלא.... בטח לא קראתם חצי מזה... לא משנה מעיין

miss magenta

New member
גם אני לא...

שובר לי את הלב לראות את ג´סטין מתפתל כשהוא מוצא תחתונים של מישהו במיטה

הקטע הוא ש...

רק לבראיין מותר להיות בראיין! ובגלל זה אנחנו מתנפלים על ג´סטין! כי לדעתי הוא אפילו יותר גרוע ממה שבראיין היה! ולפחות בראיין אף פעם לא היה צבוע!!!

mor 5

New member
אולי תפסיקי לרדת על ג´סטין??

טוב דיי נימאס! הבנו את לא אוהבת את ג´סטין..... אבל בישביל מה לקלל אותו?? מזה נותן לך?? אני שמחה שג´סטין עשה מה שהוא עשה(למרות שלא ראיתי כשהוא עשה את זה-איזה חרא בטח היה גדול!!) הוא אראה לבראיין שגם הוא מסוגל להיות רשע.. ולא תמיד להישאר הילד החמוד והמיסכן שעושים לו הכל... נכון זה לא היה נחמד מצידו.... אבל בראיין עשה את זה עד עכשיו!! למה לו אסור??

maayan15

New member
אני דיי בטוחה שכן....

לא אני לא יפסיק לרדת על ג´סטין כי כן,... זה עושה אותי שמחה... זכותי! אני גם יכולה להתעצבן על החתימה שלך של בריאן וג´סטין אבל אני סותמת את הפה כי זכותך לאהוב אותם ביחד... למרות שאני לא מבינה למה! ובקטע הזה של מה שהוא עשה לבריאן זה כבר לא קשור לשנאה שלי אליו.... הרבה אומרים שהוא היה מגעיל אז.. רדי ממני.... חוץ מזה מה הקטע של ´הוא הארה לבריאן שגם הוא יכול להיות מגעיל´?... איזה כבוד אז הוא היה מגעיל... הקטע הוא ששבריאן עשה את זה הוא לא היה מגעיל.... הוא היה מניאק בטירוף אבל מגעיל זה לא דבר שאפשר להגיד עליו.... הוא עשה את זה בצורה יפה... בת´כלס... שמעת הרבה נאומים יותר יפים מ"אני לא מאמין באהבה...." של בריאן?... כי אני לא!

אבל זה די מציק...

שבכל הודעה שלך את מזכירה כמה את שונאת את ג´סטין... גם אני לא מתה על טד, ולא תמיד גם על מייקל אבל אני לא מקללת אותם או אומרת עליהם מילה רעה בכל הודעה שלי...

למעין...

כולם כבר מכירים אותך כזאת ששונאת את ג´סטין, כזאת שאוהבת את מייקי וכזאת שרוצה שבראיין יהיה עם מייקי! אז באמת שלא צריך להזכיר את זה בכל הודעה...זה היה מקורי והכל ב20000 הודעות ראשונות...אבל זהו...נמאס! וחוץ מזה, כמו שזה כנראה פוגע בך כשאנשים רושמים לך : בראיין וג´סטין לנצח!!!...אז זה גם פוגע בנו(מעריצי בראיין וג´סטין) כשאת מזכירה כל רגע שאת שונאת את ג´סטין. גם אני מדי פעם שונאת את ג´סטין אבל רק בגלל שהוא פוגע בבראיין! אבל ככה אני אוהבת אותו כי בראיין אוהב אותו וכי בראיין באמת מאושר רק כשהוא עם ג´סטין!

למעין...

כולם כבר מכירים אותך כזאת ששונאת את ג´סטין, כזאת שאוהבת את מייקי וכזאת שרוצה שבראיין יהיה עם מייקי! אז באמת שלא צריך להזכיר את זה בכל הודעה...זה היה מקורי והכל ב20000 הודעות ראשונות...אבל זהו...נמאס! וחוץ מזה, כמו שזה כנראה פוגע בך כשאנשים רושמים לך : בראיין וג´סטין לנצח!!!...אז זה גם פוגע בנו(מעריצי בראיין וג´סטין) כשאת מזכירה כל רגע שאת שונאת את ג´סטין. גם אני מדי פעם שונאת את ג´סטין אבל רק בגלל שהוא פוגע בבראיין! אבל ככה אני אוהבת אותו כי בראיין אוהב אותו וכי בראיין באמת מאושר רק כשהוא עם ג´סטין!

maayan15

New member
בסדר, אני מוכנה להירגע....

אבל נראה כמה מעניין זה יהיה אם כולם יסכימו עם כולם כל הזמן.... בריאן וג´סטין לנצח!!!....

למעלה