Help!

מור~!

New member
Help!

I Need Somebody!
מהיום שהתחברתי לוואו התחילו כל הבעיות! התחלתי לעבוד עם האאוטלוק ככה שכל האימיילים, גם דרך המייל של בזק וגם דרך הוטמייל, מגיעים לשם, ולכן נפתחים אוטומטית ברגע שלוחצים עליהם (על הג´אנק לוחצים כדי למחוק) ובעיקרון אני מאשימה את זה בכל הצרות שלי יש לי הרגשה שהמון המון וירוסים מתרוצצים לי במחשב אה יכול להיות שזה גם מהקזאה בכל אופן... דברים מוזרים מתרחשים עכשיו נסגר לי המחשב אז פתחתי אותו מחדש והוא נתן לי את ההודעה המוזרה הזאת שבתמונה (בצד ימין למעלה) ואמרתי "טוב נפעיל את הנורטון" ואז אני רואה שהנורטון נסגר ואי אפשר לפתוח אותו משומקום... יש לי המון דברים באמאסקונפיג ואני מנסה להוריד אותם וכל פעם מחדש הם חוזרים (ttsg, seerq ועוד איזה משהו שהיה כתוב באותיות קטנות... ועכשיו, עם ההודעה הזאת החדשה, הופיע גם ה"1" הזה) לא יודעת לפרמט מחשב וגם אם אני אפרמט אותו, אני אצטרך להזמין טכנאי שיתקין לי שוב את 2 הכרטיסי רשת שעלה לי יותר מדי כסף לשים אותם ולקנות ווינדוס חדש כי מה שיש לי עושה המון בעיות ד"א, אולי מישהו יודע למה כשאני מורידה משהו, אחרי 10 דק´ בערך זה מתנתק מהאינטרנט וצריך להפעיל מחדש את המחשב?... (ווינדוס 98 באנגלית) שמישהו יעשה משהו המחשב שלי מחובר ברשת למחשב של אמא וכששלי לא עובד גם שלה לא אז היא מתעצבנת ואני סופגת את הכל - גם העצבים שלי וגם שלה!! זהו... תעזרו לי בבקשה

behemot

New member
להריץ בזריזות אניטי וירוס ולקוות

שזה לא KLEZ וכבר הרס לך את האנטי וירוס.

behemot

New member
לדעתי ולצערי חטפת KLEZ

צרי גיבויים של כל החשוב לך (כולל סיפריות EMAIL ו FAVORITES ) ואז יש לפרמט ולהתקין מחדש. אחרי ההתקנה מחדש, דבר ראשון - להתקין ANTIVIRUS ולבצע את כל ה LIVEUPDATE גם של הANTIVIRUS וגם של WINDOWS UPDATE. היתה בעית SECURITY חמורה בOUTLOOK EXPRESS שתוקנה ע"י SERVICE PACK עבורו. מי שלא עידכן - EMAIL יכול להיפתח אוטומטית אצלו. הוירוס הזה עלה לי ב 5 התקנות של מחשבים, וכן - חייבים לפרמט

למעלה