HELP!!!!

HELP!!!!

חייבת לקנות נייד תוך 24 שעות (ולהשמיש אותו לפרזנטציה חשובה) שאלותי: 1. כמה משמעותי ההבדל בין Dell Inspiron 1525 עם מעבד T7250 לדגמים החדשים יותר? 2. מה מומלץ יותר מבחינת החברה/הדגם (לא המפרט) Dell Inspiron או Toshiba Sattelite L-300-110 3. אחרי שאני קונה , האם אפשר להשתמש, או שצריך עוד התקנות? (בורה בטכנולוגיה...) אשמח לתשובה מהירה וגואלת

wizardknow

New member
תלוי..

בשביל מצגת ה-Dell Inspiron 1525 מספיק לך בהחלט ויותר מזה! טושיבה, מניסיון הוא מחשב אמין עם מעט תקלות אך כבד! מתאים להסחב רק ברכב. לפי דעתי Dell Inspiron 1525 + 2 Gig Ram יהיה לך מצוין למטלות בסיסיות: אופיס,אינטרנט,מצגות וכו.

ypm

New member
התקנות אחרי זה אופיס+אנטיוירוס

במידה וקונים כולל מערכת הפעלה . אם את צריכה גם תוכנת אופיס שבתוכה יש את Word / Excel / PowerPoint חוקי עולה ים כסף... ניתן לרכוש גירסה מוזלת יחסית לסטודנט . מערכת הפעלה חוקית עלולה להקפיץ לך את המחיר בכ 400-500 ש"ח ותוכנת אופיס חוקית בסביבות בכ1000 ש"ח . אני ממליץ דווקא על Dell Vostro 1510 - - - והוא גם יקפיץ את המחיר בכ500 ש"ח בקיצור עם העיצות שלי לא תגיעי רחוק

Vostro

ובמה ה- Vostro עדיף? מעבד יותר משוכלל ופחות מתחמם? ומה בעניין המסך המבריק שקראתי בפורום שיש לInsp וגם - הטושיבה זול יותר, אבל עם מעבד 2379 , 1.73 Ghz והארד דיסק: 160GB 5400rpm? זה משמעותי? תודה על ההיענות המהירה

ypm

New member
הווסטרו שאני מכיר

את מקבלת זיכרון אחד של 2 ג'יגה - וכך יש לך אפשרות נוחה להרכיב בעתיד ל 3 או 4 ג'גה .
האחריות לחומרה אם וכאשר תזדקקי - היא NBD בבית הלקוח .
נתמך במערכת הפעלה XP וב VISTA מבחינת דל .
חסרון - הוא פחות יפה .

הסתכלי על vostro 1510 בזאפ

ומצאתי דגם בבייסנטר ב- 4200 ללא מערכת הפעלה איך זה נשמע לך? והאם כולל מצלמה? הנה המפרט http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap&lang=he (מצטערת אם ההודעה נשלחה פעמיים, לא ראיתי באתר וצריכה לחתוך עוד הלילה)

ypm

New member
לפי מה שאני יודע המק"ט שציינת כולל מצלמה

מק''ט היבואן - VM-RD33-2257 כולל מצלמה למה buycenter לא רשמו זאת במפרט = לא ברור לי . המחיר לנייד בסדר גמור! (בקישור רשום 4100 ולא 4200) המחיר למערכת הפעלה מופרז לדעתי .

ypm

New member
בנוסף.. יש לבדוק שיהיה זיכרון 1 של 2 ג'יגה

משום מה באתר שלהם רשום 2 יחידות של 1 ג'יגה או שהם שינו משהו או שקנו בתצורה שונה מהמקור, צריך לברר עם החנות.

למעלה