Help!

N a t c h

New member
Help!

היי, אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת פה וזה... אבל קניתי סימס 2 דלוקס. והכל עובד מעולה, אבל אני לא מצליחה לפתוח את חלון הצ'יטים. אני ניסית ללחוץ על ctrl+shift+c וניסיתי לשנות שפה, וללחוץ גם על alt ולנסות מיליון אפשרויות וזה לא עובד.... יש למישהו רעיון?

אממ..יכול להיות שלא עשית בסדר הנכון

את הctrl shift c? כי אם כן אז זו הסיבה...אם לא-אז אין לי מושג...

N a t c h

New member
ניסיתי בכל מני דרכים....

וכשאני עושה ביחד- זה מצלם לי /=

לא יודעת..כשאני עושה את זה

אני לוחצת קודם על השיפט, אחר כל כונטרול ואחר כך סי (כשזה נשאר לחוץ הכל)..האמת שאפעם לא ניסיתי אחרת..אז זה מתוך הרגל..שיכול להיות שהוא נובע מכך שצריך לעשות לפי הסדר הזה..או שסתם בגלל שכשרושמים שם זה אז כותבים את זה בסדר הזה..תנסי...אין לי ממש תשובה אם זו לא הסיבה...שמישו אחר שיותר מבין יעזור...

Nickol102

New member
כן קשור

אם היא תלחץ על כולם ביחד באותו זמן זה יצלם לה... צריך קודם ללחוץ על SHIFT ו-CTRL ואז בזמן שהיא מחזיקה את שניהם ללחוץ על C

-_-""

לא, אם היא תלחץ על C לבד, זה ייצלם לה. הסדר לא קשור, בדיוק כמו שמספר הקומות לא קשור לחטיפת חייזרים, אל תמציאו דברים.

Oo Jasmin oO

New member
נצל"ש: עזרו לי ;( בבקשה..

בשעה טובה, קניתי סימס 2 עונות.. הכל עבד בסדר, התקנתי, זה הותקן טוב.. עד שניכנסתי למשחק, זה לא ניראה טוב!! הקירות \ רצפה מהבהבות כאלה... וגם בCAS.. אפ זה משנה משהו, יש לי לפ טופ, אבל יש לי סימס דלוקס והוא עבד יופי... אין לי בעיה לשדרג כרטיס מסך אם זה קשור.. בתודה, יסמין.

Blue S k y

New member
אם אני לא טועה

זה אומר שאת משתמשת בהורדות? זתומרת, הורדת חפצים שיער וכד', שמת אותם בבית ואז מחקת אותם מהמחשב.. אז הם מהבהבים כי הם נמחקו יכול להיות? כי גם לי זה קרה

Oo Jasmin oO

New member
../images/Emo208.gif

למעלה