help

help

יש לי שכנים , האישה נפלאה עם הבעל אין לי היכרות...עד אתמול. יש להם כלבת פינצר מקסימה ודובשנית, אני מלטפת אותה כשמסתובבת בחוץ ופותחת לה את השער של הגינה כי לפעמים יוצאת להם מהחצר. נו לעיניין, אתמול בערב היו נביחות ברחוב יש כאן הרבה כלבים ( לי 1, לשכנים בצד השני 3 , ממול עוד אחת) הפינצרית היתה בגינה והתחילה לנבוח, הבעלים יצא, הרים אותה מהקולר...ככה שהיא נחנקת והתחיל לצרוח עליה...כנראה שתהיה בשקט. היא התקפלה והמשיכה ליילל ואז לקח חגורה והתחיל להכות אותה, היו צרחות נוראיות . אני מפחדת להתלונן עליו בתל'ל או בכל מקום אחר, יש לנו גדר משותפת ואין לו בעיה לזרוק לחיות שלי משהו מורעל ( נראה לי ככה לפי ההתנהגות הברברית) חשבתי אולי להעלים להם את הכלבה ולתת לעמותה, הבעיה היא שבטח יש לה שבב ואז יתקשרו אליהם בחזרה (אישתו בטח תחזיר אותה היא מאוד אוהבת אותה). מה עושים???

בת עולם

New member
אפשר להתלונן בעילום שם?

בא לי להרוג אנשים כאלה מגיע לו שיעשו לו אותו דבר

NoKi2sh

New member
משטרה.

דיווח על מספר הרחבו, הבית והדירה, ועל המנייאק הזה. תוסיפי שאת פוחדת שיהרוג אותה, ואין לדעת מה הוא עושה לאנשים אם זוהי דרכו לחיות.גם עניין ההרעלה. אם את רוצה אני מוכנה לצלצל, בעילום שם כמובן. הם אמורים לעצור אותו, ולהחרים לו את הכלבה. פני במסר, ועדכני. את יכולה להציל אותה, זה לא יגמר בחיים (היא בטוח תגמור מתישהו)אם לא תספרי

מה?!?!?!?!!??!

אני בשוק! חיייבים להתלונן, אין כזה דבר. מובן לי החשש שלך.. בטח שאת דואגת לחיות שלך. גם כואב לי על אשתו, אבל חייבים להתלונן. אנא, התקשרי לעמותה כלשהי, ותתייעצי אתם. עדכני אותנו. אני בשוק.

למעלה