HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אש לי

New member
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהו דאג בכוונה לנתק אותי מהאודיגו יש לכם רעיון איך אני מתקינה חדש? והפעם הבנתי שאני צריכה להסתיר את ה-I.D שלי PLEASE זה חשוב לי

אש לי

New member
שיט../images/Emo10.gif לא מצליח לי

מקבלת את הדף המעצבן הזה שממנו לא ניתן להמשיך לאף מקום אוףףףףףףףףףףףףףףף תודה פסי המתוקה איך את תמיד נימצאת שצאיך אותך

אש לי

New member
שיט../images/Emo10.gif לא מצליח לי

מקבלת את הדף המעצבן הזה שממנו לא ניתן להמשיך לאף מקום אוףףףףףףףףףףףףףףף תודה פסי המתוקה איך את תמיד נימצאת שצאיך אותך

האלי

New member
הוראות הפעלה לאודיגו (לבלונדיניות)

הכי קל אש לי, תורידי שוב את קובץ ההתקנה של אודיגו בעברית מהאתר http://www.odigo.org/features/hebrew.html התקיני שוב את האודיגו (דבל קליק על הקובץ שהורדת, ואחר כך כן לכל השאלות - כמו בלונדינית מתוקה) מה שיבטיח שהאודיגו מותקן כהלכה. עכשיו את יכולה להפעיל את האודיגו ואו לבחור הוספת משתמש, - לחיצה על "כלים" בשורת התפריט ואז בחרי "הגדרות אישיות" - "הוסף משתמש חדש" מה שיצור לך פרופיל חדש שאותו לא מכיר מי שמציק לך. או שתבחרי מאותו תפריט "שינוי פרטים אישיים ואז תבחרי להסתיר את ה ID שלך. אם לא עניתי על השאלה, שאלי שוב, בהצלחה, שלך, האלי.

אש לי

New member
מה זה קובץ?חחחח../images/Emo68.gif

מי בא לסדר ליייייי? I.C.Q שלי 131906357

לא מנסה להפחיד אותך, אבל....

רק שתדעי שדרך האודיגו אין שום בעיה להשתלט לך על המחשב. התוכנות האלה, icq, אודיגו הם פתח נהדר לפורצים שתלטנים.

ואני את השומר הנאמן שלי...

אין עליו, אין.....תראי איך הוא שומר עלי ועל המחשב....

אש לי

New member
לו רק היה בא מולי לא הייתי פוחדת

השליטה הזו במחשב שלי מרחוק אכן מאיימת ומבהילה חברים יקרים....הוא דיבר עם בודדים מכם שנימצאים ברשימת החברים שלי הוא דיבר בשמי מנתק אותי לכמה שעות משתעשע לו "מעניש אותי" כך אמר. מה עשיתי שאלתי מעולם לא דיברתי מלטכלך עם אף אחד,כך שלא מעניין לקרוא את ההיסטוריה שלי תמיד מנומסת מעולם לא פגעתי במישהו באודיגו כך שממש אין לו סיבה מוזר.....עד יום ראשון אני עם האודיגו אחרי שחיבר אותי הבטיח שאם לא אכעיס את המרוקאי שבו ואשאר ילדה טובה ישאר לי האודיגו כן חברה זה נורא!!!!!! אין לי טיפת מושג מה אני עושה עם זה!

ארזזז36

New member
אשלי.. במידת הצורך תפני למשטרה

מה שהוא עושה זו עבירה פלילית ובמשטרה מתים לתפוס מישהו על הסעיף הזה.. זה מביא להם המון פרסום. נראה אותו אחר כך מספר לשכנה. זה יגרום לעונש שלו להיות הרבהההה יותר חמור

redredole

New member
אשלי

לגבי המשטרה הם באים מיד לפני כחצי שנה קבלתי ב icq הודעה בתקופת הפיגועים ממישהו לא מוכר משכתי אותו/ה בשיחה ובמקביל התקשרתי למשטרה תוך 10 דקות היו אצלי בבית הדפסתי להם את תוכן השיחה אמנם אין זה דומה לחששות שלך אבל אם העניין יגיע לאיומים הם יכנסו מיד לחקירה.

redredole

New member
בקשר למשטרה

בהודעה שלי אתמול נשמטה שורה שבה כתבתי שהודעה שקבלתי היתה על פיגוע והשולח היה ערבי מלונדון, למשטרה לקח כ 10 דקות להגיע אלי. בסוף התברר כאזעקת שוא. יום טוב לכולם.

במצב כזה

צריך סבלנות. אני במקום מיים הייתי שותה אייריש כרים... מה לעשות? כנראה מישהו התקין לך במחשב תוכנה שדרכו הוא משתמש לך במחשב (אותו סוס שדובר עליו).אני הייתי שומר בצד את המידע החשוב לך.. (לא תוכנות - רק הודעות, טלפונים וכדו) מפרמט את הדיסק ומתקין הכל ( ה-כ-ל ) מחדש. אי סי קיו ואודיגו ניתן להתקין בצורה קלה מהאתר שלהם - לא ברור לי מה קשה בזה? אולי שווה לך ליצור משתמש חדש... תשאלי שאלות נקודתיות ונעזור לך.. דניאל

viviti

New member
אשלי......

אם הוא איתר את הסיסמא..... הוא לא יכול לקרוא את ההיסטוריה שלך כי היא בתוך המחשב שלך.... אם הוא חדר בכלל למחשב שלך כך שהוא יכול לקרוא כל דבר שיש לך במחשב זה סיפור אחר בכל אופן לדעתי זו לא סתם השתובבות של בן טיפש עשרה זה משהו שמצריך פניה למשטרה ואתמול !

פלסטיק

New member
תתקינו אנטי וירוס טוב

של נורטון לדוגמא (ויש עוד הרבה אחרים טובים) הם אמנם לא ממש Fire wall אבל הם נותנים הגנה לא רעה לא רק בפני וירוסים אלא גם בפני האקרים למיניהם. כמו כן כדאי לא רק להסתיר את ה ID של האודיגו אלא גם מאוד מאוד חשוב להסתיר את כתובת ה IP

למעלה