help with add -on

shai keilin

New member
help with add -on

some one know where i can find good site to get any add-on??? thenk you
not vatsim,i tried it allready

There are many...

First of all - Avsim.com, but its library is down for a while but it should be up and running again in a short period of time(I Hope)... you also you have FS2004.com, few addons, but the best ! Very very high quality for my opinion... Also there is Flightsim.com, but I don't like cause all the time it has Nodes Problems, but you can try... Are you looking for a specifc addon ?

shai keilin

New member
first i want to thenk u

הייתי מאוד שמח לשפר את שדות התעופה בארץ(העיקריים שבהם) ערים מרכזיות ואתרים בולטים כגון תחנות-כח וכו" דרך אגב,כבר הורדתי כמה add ons ואינני יודע מהו התהליך שאני אמור לעשות כדי להפעיל אותם...אם אפשר לכוון אותי בתהליך אני אשמח מאוד ותודה מראש

בבקשה...

תוספות לארץ תוכל למצוא ב-AVSIM, פשוט בחיפוש תרשום "Israel" או "Ben Gurion" או "Sde Dov" וכן הלאה... אתה תמצא מלא דברים... אין התקנה אוניברסלית לכל סוגי התוספות... כלומר אתה לא יכול להתקין מטוס כמו שאתה מתקין סינרי, אז לאיזה תוספת אתה בדיוק מתכוון ? ופרט לכך, תמיד בכל תוספת יש קובץ Readme שבו הוראות ברורות ומדויקות לגבי התוסף, כולל איך להתקין...

p i c k l e

New member
זה לא כל כך מסובך אשמח לעזור...

אמ....פשוט מאוד אם מדובר מקובץ זיפ אתה פותח אותו לתיקית ה ADDON SCENERY של הפלייט סימולטור שלך ושם לו שם שנוח שלך מומלץ על שם אותו סינרי או איזור ו...אתה נכנס לפלייט. אחרי זה אתה הולך ל SETTING ואז יש לך שם אופציה של ADD SCENERY או משהו כזה אם אני לא טועה....אתה לוחץ על זה ונפתחת לך רשימה. בצד ימין יש לך כמה כפתורים תבחר ב ADD ויפתח לך חלון שבו אתה צריך לבחור את התיקיה של אותו סינרי אז לדוגמא זה סינרי של בן גוריון אז לתיקיה מומלץ שתקרא LLBG ואתה פשוט בוחר את התיקיה הזאת ועושה אישור... הוא מזהה לבד בפנים TEXTURE ו SCENERY ואז אתה יוצא מהפלייט ונכנס שוס ואתה אמור לראות כזה חלון כמו של טעינה ובעצם הוא עושה בסיס נתונים והוא זיהה את מה ששמת וזהו בעיקרון..... אם יהיו לך בעיות מה שעלייך לעשות זה רק לכתוב בפורום ונעשה כמיטב יכולתינו....

למעלה