HELP MY!

HELP MY!

אני מרגישה איך אני נסחפת נבלעת מתמוטטת נאכלת... כלכך כואב לי, כלכך רע לי כועסים עליי...אני גרמתי להם לשנוא אותי כלכך! למה אני בוכה מול המקלדת?!?! מה עשיתי למה אני כלכך רעה למה!?! אני רוצה חיבוק, אני רוצה לבכות..אני פוחדת אני נחנקת מבפנים, רבתי עם חברה שלי, אח``כ רצתי להקיא וירד לי דם, אבל זה לא הרתיע אותי....המשכתי בוכה ומקיאה... עכשיו יותר מתמיד אני רוצה למות. בבקשה אם יש כאן מישהו תעזרו לי! תעזרו לי! אני מתחננת! ויותר מכל, תגל אם את קוראת את זה- ב-ב-ק-ש-ה! תסלחי לי אני לא מתכוונת להרבה דברים שאני אומרת.. הם פשוט יוצאים הציניות פשוט מתפרצת ממני! דייי! אני רוצה שלווה, אני רוצה מוות! אח``כ ישכחו אותי...לא יבכו יותר ואני אהיה מאושרת סוף סוף שם למעלה...

יעלי?

תאמיני לי, שאף אחד לא שונא אותך. לריב עם חברים זה לגיטימי. >זה קרה לי המון< ואני בטוח שתגל סולחת לך, בהנחה שיש על מה. יש לה לב ענקי. את רוצה לדבר?

@tagel

New member
אקסוניייייייי

אין על מה .... היא יודעת שאני מתה עליה.... וגם עליך אקסוני.... :)

@tagel

New member
יעלוש`

יעלי את מרגיש ככה רק בגלל שאת מרשה לעצמך להסתגר בבית מול המחשב, לנתק את עצמך בכוח מהחברות! לשכוח שהיום יום שישי, שמבלים בו! את ילדה יפה, מקסימונת, צאי אל העולם, תבלי, תעשי חיים, תצחקי... אל תחשבי שלא מגיע לך... עזבי את השטויות שאת מכניסה לעצמך לראש. את לא פוגעת בי ולא באף אחת אחרת. אז את סובלת ממצבי רוח, ולעיתים אנחנו מוציאים את זה על אנשים שיקרים לי... אבלללללל אין שופטים אדם בשעת כעסו... אני לא כעסתי עליך!!!!!!!! קדימה, חיוך ולא להקיא יותר.... אני מחכה לשמוע מחר שעבר עליך ערב נעים אוהבת אותך הכי הכי אמא תגלה

למעלה