help me please

• פותח הנושא 3am
  • פורסם בתאריך

3am

New member
help me please../images/Emo7.gif

כבר שבועות שאני מחפש חנות בישראל שתימכור לי gamecube אני לא בטוח שיש אחת כזו בכלל שכן אין יבוא מסודר של מוצרי NINTENDO לישראל , ובכל זאת אחרי חיפושים נירחבים מצאתי חברה בארה"ב שמסכימה לישלוח לי לארץ את הקונסולה ( לא amazon ) אבל זה יקח הרבה זמן ! לכן , לפני שאני מזמין , אני פונה אלכם , האם תוכלו לעזור לי? האם תימצאו אתר של חנות מחשבים ישראלית שיש לה gamecube ? האם תצליחו איפוא שאני נכשלתי ? גלי , קישקשתא , האם לזמין החו"ל ? האם לשלם מישלוח ומכס ? עזרה , בבקשה please

גלי®

New member
חיפשתי ... אפילו הייתי בפורום של

גיימר והיה להם שרשור ארוך בנושא .... לא מצאתי ... מצטערת ...

3am

New member
תודה בכל זאת

חיפשתי בעצמי ב פורמים, google google.co.il ועוד בכל זאת לא מצאתי. רוב הסיכוים שפשוט אין מה למצוא. בכל זאת רציתי "דעה נוספת" רציתי להתיעץ עם הטובים ביותר תודה

תשובה

על אותה גיימקיוב שעליו אתה מדבר דובר בתוכנית זומביט. הם אמרו שאת הגיימקיוב לא יהיה ניתן לרכוש בזמן הקרוב (וגם לא בדיוק בזמן הרחוק)... אתה יכול לחפש באתר זומביט, אבל אני לא מבטיחה שתמצא שם משהו. שיהיה לך יום נעים! רחל

oren*

New member
שאל בחנות VGS ברמת אביב, הם אמורים

להיות הייבואנים הרשמיים של המכשיר לישראל, כמו כן תוכל לשאול בפורום פלייסטיישן ומשחקי טלוויזיה כאן בתפוז (פורום מספר 194) אם מישהו מביא מכשירים כאלה לארץ באופן פרטי או מעוניין למכור אחד משומש. האתר של VGS

למעלה