help me make it through the night

veybybv

New member
help me make it through the night

היי בדיוק שמעתי מלא גירסאות של השיר, ואז קלטתי שאני כבר מכירה אותו כשאלביס שר אותו אלביס, רק עכשיו קלטתי כמה אמנים שרו אותו, אהבתי אותו במיוחד כשאלביס בילי ריי וטום ג'ונס שרו אותו, נחמד לשמוע את השיר בכל כך הרבה ביצועים שונים, בקיצור אני מקדישה אותו לכם.. בביצועו של בילי ריי בביצועו של אלביס בביצועו של טום ג'ונס

דניבויss

New member
אם אינני טועה את השיר הזה יצר כריס

כריסטופרסון ,שהוא גם מוסיקאי וגם שחקן מוכר ,פה עם ריטה קוליד'ג ב72,,הנה וטום במופע חיי 1981 במועדון יוקרתי בקנדה ,,,,בבקשה ,,טום תמיד כמו שירלי בסי ,נותנים חתימת ביצוע בהחלט גרנדיוזית ,שמתאימה ליכולות שלהם . ואיך אפשר בלי עוד מישהו שחתימות הביצוע שלו גם מהממות -בזכות גם קול יחודי ומדהים ,אינגלברט ,פה באלברט הול 1985,קבלו אותו בביצוע באמת חבל'ז באמת חבל

דניבויss

New member
וכך לכייף וחוש הומור ,שניהים בעלי קולות מדהימ

מדהימים ,שניהים היכירו טוב את אלביס ,אחד היה חבר ממש דיי קרוב במשך כ10 שנים ,,,הכוונה לאינגלברט וטום , פה ב1970 באחת מהפעמים הנדירות יותר ששני מגה סטארים אלה שרו יחדיו . זה מתחיל פה בקטע עם חוש הומור מיוחד ,,,אינגלברט אומר ,,טום כולם מספרים בדיחות על מיכנסיך ,ו.... וטום אומר ,,-היית רוצה לדעת מי החייט שלי? ואינגלברט אומר כן ,,אז טום מספר -ואומר ,אתה חייב להאמין לי הוא פותח ואומר ,,שני בחורות יפות מכינות לי את המיכנסים , אינגלברט :הייתי צריך לדעת טום:כל יום שלישי הם באות אליי הביתה והם מודדות אותי למעלה ,,באנגלית יש לזה יותר ממובן אחד ,,ואז הוא ממשיך ,הם מודדות אותי למעלה והם לא עוזבות עד שהן לא גומרות זה ביום שלישי שלאחר מכן ,,,,יש פה כמובן משחק עם מילים וכמובן כוונות שונות ,הקהל כמובן מבין היטב ,הקטע פשוט נעשה בצורה נהדרת כשבעצם מתבקש מראש כאילו קטע כזה ,כשמדובר בטום והמוניטין שיצא לו ,חחחח לא שלאינגלברט חסר ,רק שאם לאינגלברט היה גם מניטין ,לפחות אצל אינגלברט זה יותר אלגנטי יותר עדין כאילו ,,, הם שרים פה שיר ביחד עם מוסיקאי כושי שהקליט עם הביטלס לפני שניפרדו ,שמו -בילי פרסטון.אבל זה ממש כייף לראות שני מגה סטארים כאלה משתעשעים ושרים יחדיו כחברים נהדרים . בבקשה

דניבויss

New member
שיר נהדר שהרבה אומנים שרים וגם אלביס היה שר

You'll Never Walk Alone בביצוע מרגש --ובאמת מיוחד. ובשנת 98 שלושת הטנורים וטום בביצוע חזק מאוד כמו שהוולשי הזה יודע

למעלה