help me i`m losing it

aero-pooh

New member
help me i`m losing it

היום חברה שלי דיי הופתעה כשבאתי אליה בבוקר בשאלה ``אם יאשפזו אותי בבית משוגעים, תבואי לבקר אותי?`` היא לקחה את זה בצחוק וענתה מיד ``לא`` עם חיוך. אח``כ סיפרתי לה מה שעבר עלי אתמול בכלליות...והיא כבר התחילה לקחת אותי ברצינות. ניסתה לגרום לי לדבר, אבל לא היה לי מה להגיד. אני לא אוהבת לכתוב לפורומים בגלל שאני לא יודעת איך אנשים יגיבו למה שאני אכתוב, בייחוד אם מדובר בשפיכה של מה שעובר לי בראש ולא איזה שיר או דברי חכמה. אני כבר מכירה את רוב התגובות פה בעל פה, אני יודעת שמקבלים פה באהדה כל מצוקה של מישהו אבל עדיין, זה לא כזה פשוט. עוד חודש בדיוק אני מגיעה ל-18. גיל 18 זה גיל מחורבן! המעבר הרישמי הזה מילדות לבגרות, להחשב מבוגר, ולא רק זה...גם התסמונת בגרויות הזאת. מה לעשות שיש אנשים שקשה להם עם זה. ואני לא מאלה שחושבים, הו..לא נורא, נעבור את הבגרויות או שנשלים אח``כ ונמשיך בחיינו.. אני דיי מפחדת מהבאות. כמה שאני שונאת ללמוד המסגרת של בי``ס - בייחוד הבי``ס המסויים שבו אני לומדת-נוחה לי. והשנה, גם עם ההצלחות, אני מרגישה חסרת אונים וחוטפת דיכאון כל פעם שאני מסתכלת קדימה. חברה שלי כבר העירה לי פעם שאני מזדהה מידי עם הולדן קולפילד (התפסן בשדה השיפון)... ומאז שהיא אמרה לי את זה כל תיאוריה שמספרים לי עליו מרתקת אותי כאילו הצורת מחשבה שלו קוסמת לי וזה מוזר. אני חוטפת התקפיי עצבים ודיכאון יותר מידי השנה ואני שונאת להיות ככה, אי אפשר להמצא על ידי כשאני ככה וזה לא כיף להיות לבד. אני יודעת שזה לא כזה נורא ורוב האנשים בפורום הזה כבר עברו את זה מזמן אבל הייתי חייבת לשפוך. יהיה טוב.

y@el

New member
את יודעת.........

זה מאוד טבעי הדיכאונות האלה של הגיל..... המחשבות על מה עכשיו אני עוברת מילדות לבגרות? ומה עושים עם זה? ולמה הכל קשה לי? וכל זה........ זה טבעי זה עובר על כולנו .. או עבר לכל גיל יש את היתרונות שלו או הבעיות שלו חסרונות .המ..... לא אוהבת לחשוב ככה מאחלת לך בהצלחה בבגרויות ויודעת מה? איזה גיל מטריףףףףף חחחחחחחחח אני אהבתי את הגיל ונהניתי מכל רגע כשהייתי בגילך

tairon

New member
היייי פווו

אני ינסה שלא לענות לך בצורה נדושה ולומר לך זה יחלוף את עוד תגעגעי לתקופה כל תקופה והבעיות שלה לאאא תשכחי מהתשובות האלו!! כן ביה``ס מי אהב את המקום הזה בכלל עם מורים שמרגיזים לך ..ת`צורה ושמבוגרים היו באים אליי ואומרים מנסיונם שיהיה בסדר בתוך תוכי צחקתי עליהם בקטע של מה אתם מבינים בכלל.... אז אני יכול לומר לך שהיו תקופות שהרגשתי ממש אומלל שלא לדבר על מצבי רוח מוטרפים..ולא להפתעתי הרבה לא אישפזו אותי ..ולא איבדתי כלום מהאישיות שלי אם זה מצליח בקצת לעודד ?...אני מקווה שכן...

ליילה

New member
רק הזמן...

אז ככה פו... אני מכירה את התחושה, ואל תאמיני לכל מי שאומר לך, זה הגיל, וזה יעבור, ואת תתגעגעי, והתקופה הכי יפה בחיים... אני גם הייתי שם, רק שאני שלא כמו אחרים, לא שרדתי כמו שצריך. אני נפלתי ונשברתי. עצתי לך, תחזיקי חזק, את לא רוצה ליפול, את לא רוצה להתאשפז. אני לא מתגעגעת לשם, ומצד שני, היום כשאני שוב חזקה וטוב לי, אני שמחה לדעת שהדבר הזה, המצקום הזה הגיל הזה מאחורי. תחזיקי חזק, תורידי את הראש, הזמן יעביר את הזוועה, אבל תעשי הכל כדי לא ליפול בדרך, זה לא שווה את זה....

aero-pooh

New member
ואי..

דברים מנוגדים נאמרים פה.. ליילה...מצטערת לשמוע. אני מנחה שכמו שאבא שלי כרגע אמר `` העיקר ללמוד לחיות עם הלחץ`` ואז אולי באמת נשרוד.. אבל מה שמפחיד זה שאנשים תמיד טוענים שהבגרויות זה כלום לעומת ההמשך.. לא יודעת, אתם יודעים.

t@gel

New member
אתה כבר יודע שאתה גדול מה&#149

נכון? אחלה....לא צריכה להוסיף... :)

PoshKale

New member
LITTLE SIS !!!

בלעעע עלייך ילדה ! :] את תהיי בסדר...מילה של BB. נתראה בקרוב.

ליילה

New member
אופטימיות

פו יקרה הבגרויות הן לא הדבר הכי טוב שקורה בחיים, ולא הכי רע. הבגרויות הן רק חלק מהעניין, הבעיה המרכזית היא ההשתלבות החברתית אני יכולה להגיד שהבגרויות היו טובות לעומת הצבא אבל לעומת זאת כל מה שבא אחרי זה, היה רק יותר ויותר טוב אופטימיות...

aero-pooh

New member
אני לא עומדת בלחץ

ואח גדול.. לא בטוח שנתראה בקרוב בגלל שעכשיו תקעו לי גם בגרות ב``חופש``. לא נתחשב בעובדה שיש לי פרוייקט ועבודת גמר שעוד לא התחלתי עד סוף ה``חופש``.. לא משנה..צרות של ילדים. יעבור, הא? (שיעבור כבר!!)

PoshKale

New member
איזה פארש !!

דווקא רציתי....יכול להיות נחמד. כנראה שאני אשאר בדד בחופש :(

aero-pooh

New member
אממ...

אם אני אצליח להיות יעילה ולסדר את הזמן נכון (מה שאני לא, כי אני תמיד דוחה הכל לרגע האחרון) אז אולי אני כן אצליח לבוא טוב, נדבר כבר.

למעלה