HELP ME BECAUSE I NERVOUS

Fudghe_boy

New member
HELP ME BECAUSE I NERVOUS

הבעיה היא כזו : פירמטו לי את המחשב והתקינו לי הכל מחדש ומאז אני לא מצליח לראות תמונות באופן ברור : כלומר יש נקודות והתמונות מטושטשות. אם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את איכות התמונה שתהיה חדה וברורה אני ממש אשמח

naatz

New member
בקצרה - כי עכשיו 4:29 בבוקר

הבעיה היא בהגדרות הצבעים במחשב שלך. כפתור ימני על שולחן העבודה. הגדרות. הגדרת צבעים (או מסך. אני לא זוכר כרגע ועייף לי כדי לבדוק.) - תבדוק באיזור רזולוציה אתה עובד, ושהגדרת הצבעים שלך היא לפחות על 256 צבעים.

Fudghe_boy

New member
תודה על העזרה אבל..

הגדרת הצבעים היא על צבע מלא 32 צבעים מפה סיביות ואת הרזולוציה אני ניסיתי לשפר וזה נשאר אותו דבר אולי זה שייך לדרייבר של המסך? תודה על ההתייחסות

naatz

New member
32 צבעים זה מעט. מכאן נובעת הבעיה

שלך. פשוט המחשב נאלץ ליצור נקודות כדי להבדיל בשבילך בין הצבעים (אחרת תראה רק 32 צבעים - שזה רע. רע מאוד. אם אין לך אפשרות לשנות את זה ל256 (שזה גם מעט יחסית) - מומלץ לפחות 16ביט של צבע, אם לא 24ביט (לצבע אמיתי) - הבעיה היא בהגדרה של כרטיס המסך.

noam01234

New member
אין דבר כזה 32 צבעים

הצבעים הולכים בדר"כ כך: 4 ביט = 16 צבעים, 8 ביט = 256 צבעים, 16 ביט = 65536 צבעים, 24 ביט = 16777216 צבעים, 32 ביט = 4294967296 צבעים 32 צבעים = 5 ביט - אין דבר כזה

naatz

New member
בטח שיכול להיות דבר כזה - אם יש לו

כרטיס מסך ישן יחסית - יש סיכוי שהוא משפר לו את הצגת הצבעים פי 2 - ל 32 צבעים. שיפור לא רע במחשבים ישנים.

noam01234

New member
גם יהיה לו..

כרטיס ישן או כרטיס חדש, אי אפשר להציג על המסך פלטה של 32 צבעים לא רוצה להתווכח על זה, מה גם שעם עובדות לא מתווכחים. אם תמצא כרטיס מסך שמסוגל להציג פלטה של 32 צבעים אשמח לשמוע עליו

naatz

New member
כן.

אוף דה טופ אוף מיי האד (סתומרת - מקצה הפדחת שלי - בתרגום חופשי), מחשבי האמיגה הציגו 32 צבעים בתקופה מסויימת. אין שום סיבה שלא תהיה מקבילה שכזו גם לPC. אתה מוזמן לחפש (או להטריח אותי לחפש). אין לי שמץ של ספק שאני צודק בנתון הזה.
naatz

Fudghe_boy

New member
אוקיי שיניתי את זה אבל..

שיניתי את ההגדרה ל16 צבעים וזה עדיין נראה פחות או יותר אותו דבר , אולי טיפה התמונה קצת יותר רהוטה . בכל זאת איך אני יכול לשנות את ההגדרה של הכרטיס מסך?

naatz

New member
אוקיי. אלא אם אתה מתכוון ל16 ביט,

זה רע. 16 זה רע יותר מ32. אתה צריך כמה שיותר צבעים. התמונה רהוטה יותר בגלל שיש לה פחות צבעים להציג!

Fudghe_boy

New member
שיניתי ולצערי זה לא עבד..

שיניתי ל24 צבעים מפה סיביות וזה נשאר באותה איכות ירודה . אמרו לי שאני יכול לשנות את זה דרך הדרייבר ואני לא כל כך מבין בזה ואני אפילו לא יודע עם יש לי את הדרייבר . יש לך מושג איך אני יכול לשפר את זה חוץ מי מה שאמרת לי שאני מודה לך על כך

למעלה