help in moving to hong kong/shenzen - toda!!!

carmelpolak

New member
help in moving to hong kong/shenzen - toda!!!

בןקר טוב אני ישראלית שנשואה להולנדי ואנו מתכננים לבוא להונג קונג ל5 חודשים או יותר לעבודתו של בעלי שתהיה בשנזן יש לנו ילד בן 2 והייתי מאוד שמחה אם הייתם עונים לי על השאלות הבאות 1 אילו אזורים בהונג קונג הם ידידותיים למשפחות דוברות אנגלית או עברית אזור שקרוב לתחנת רכבת שניתן ממנה לקחת רכבת לשנזן 2 מאחר ואנו צריכים להגיש בקשה לתקציב שאותו נצטרך אנא אימרו לי מהי בערך עלות שכר דירה לדירת שני חדרי שינה פלוס סלון - הבנתי שדירת סרויס זה הכי אידיאלי לנו מהי עלות גן - אינטרנשיונל או אמריקאי 3 הבנתי שיש קהילה יהודית בהונג קונג - האם יש לה חוגים לילדים קטנים או לאמהות אני מאוד מבולבלת ומתרגשת ביחד ומאוד אשמח ואעריך את עזרתכם המון תודה

התפוז הזה../images/Emo13.gif

יש בהונג קונג קהילה גדולה של ישראלים וגם בית חב"ד. האמת היא שאני לא אוהבת את הונג קונג היא עמוסה לי מידי ולחוצה ככה שאני לא ממש יכולה להמליץ אבל למה שלא תגורו בשנזן,אם בעלך הולך לעבוד כאן נכון ששנזן הרבה יותר משעממת וסינית,אבל באיזור שבו אנחנו גרים יש הרבה משפחות עם ילדים עד גיל 5. וגם המחיה כאן יותר זולה מהונג קונג

אMור

New member
../images/Emo24.gif

לדעתי שנג'ן ממש לא "הרבה יותר משעממת". שנג'ן באלפים הרבה יותר טובה לגור מאשר במפלצות הבטון הצפופות של הונג קונג. כל השאר - נכון לחלוטין!!

טוב,תפוז ואני לאחרונה לא חברים.חחח

אני מאוד אוהבת את שנז'ן,אבל רוב בנות SHEKOU לא יסכימו איתי (לא ככה
) מה שכן,בתקופה הזאת ממש משעמם כאן,כל הזרים נסעו,חום אימים... אני לא מתה על הונג קונג ומשתדלת לא להגיע לשם,אלה אם אני ממש צריכה

אMור

New member
טוב, קחי משפט אוכסימורוני לסיום הדיון

אחד הדברים שעושים את שנג'ן למקום מדהים הוא קרבתה להונג קונג, שכן, אין עוד עיר בעולם שלתושביה יש את הפריווילגיה לנצל את הונג קונג על כל מטעמיה ויתרונותיה מתי שרק ירצו ומבלי לגור בה.

למעלה