ברור שיש רעיוניות../images/Emo70.gif
בואי נפרק את הבעיה שלך לגורמים (לומדת מגמה למורה שנה ד'): את רוצה משהו אופנתי, לא יקר, איכותי ומגניב שאח"כ תלבשי
אז ככה:
אם את מוכנה להוסיף עוד 70 שקל+-, אז לכי לפוקס. ושלא תחשבי שאני מדברת איתך על חולוצות טי עם הדפסה (איכככככ)
אני מדברת איתך על החולצות היותר יפות שלהם. לדוגמא, אתמול ראיתי שם חולצה עם קיווצים פשוט מדהימה
היא בצבע לבן-אופוויט-בז' כזה, היא מכופתרת, ויש אותה בשלוש סוגים: אחד עם הדפס של פרחים כחולים, אחד חומים והשלישי וורודים. היא ממש מדהימה, אבל היא עולה 130 שקל. למה אמרתי עוד 70 שקל? כדי שתקני גם מכנסיים/חצאית מיני תואמת. אני אישת ממליצה על מיני ג'ינס, שיש בהרבה חנויות בגדים, בגזרות ומחירים שונים. אם יש לך בבית- מה טוב. ואגב, היא גם יכולה להיות קצת חגיגית אם את רוצה.
אם את לא מוכנה להוסיף עוד 70 שקל, לכי ל- T.N.T. ובואי נתעלם מהקטלוג הדוחה של שנה שעברה טוב
יש להם בגדים יפים (לא מדהימים, רק יפים) והמחירים לחולצה כמו שאת יודעת לא בשמיים, מקסימום 70 שקל. מכנסיים בטוח תוכלי למצוא שם.
והדבר האחרון שרציתי להזכיר לך, שאת צריכה גם אקססוריז, אז בכסף שישאר לך את מוזמנת לקפוץ לאודם או סטאפ ולקנות לך איזה זוג עגילים מתאים וצמיד או שרשרת או מה שבא לך. אה, עוד משהו- אם החלטת ללכת על מיני וחולצה ארוכה, תשלבי גם מגפיים שחורות עד הברך אם יש
מזל טוב