help מישהו יודע מה קורא עם הלהקה בלילה? זה משתנה אוטמטי למצב של חופשה? צריך לשנות בעצמך?? מה?
N niki203 New member 28/6/06 #1 help../images/Emo53.gif מישהו יודע מה קורא עם הלהקה בלילה? זה משתנה אוטמטי למצב של חופשה? צריך לשנות בעצמך?? מה?
help../images/Emo53.gif מישהו יודע מה קורא עם הלהקה בלילה? זה משתנה אוטמטי למצב של חופשה? צריך לשנות בעצמך?? מה?
O otollo New member 28/6/06 #2 ../images/Emo180.gifשום דבר לא קורה בלילה אי אפשר לעשות חופשות או שום דבר אחר בין 24:00 לבין 6:00
ש שלומי77 New member 28/6/06 #3 הם נחים.אבל אתה בעיקרון יכול לכתוב שיר בלילה.ככה תחסוך זמן ביום (זה בתנאי ששינו את המצב ונותנים לכתוב שירים בלילה כפי שהבטיחו בהנהלה בבוקר.)
הם נחים.אבל אתה בעיקרון יכול לכתוב שיר בלילה.ככה תחסוך זמן ביום (זה בתנאי ששינו את המצב ונותנים לכתוב שירים בלילה כפי שהבטיחו בהנהלה בבוקר.)
B bianckalady New member 28/6/06 #4 אה! לי זה לא נתן אתמול לכתוב שיר בלילה- כי, כך טוען המחשב, הם צריכים לנח האם כתיבת השיר צריכה להתחיל לפני 00:00?
אה! לי זה לא נתן אתמול לכתוב שיר בלילה- כי, כך טוען המחשב, הם צריכים לנח האם כתיבת השיר צריכה להתחיל לפני 00:00?
B bianckalady New member 28/6/06 #8 וואו מזל שאמרת לי כי כבר התייאשתי על זה... חוצמזה ברור שכותבים בלילה לא , ככה זה עם אמנים שעות לא שעות של עבודה
וואו מזל שאמרת לי כי כבר התייאשתי על זה... חוצמזה ברור שכותבים בלילה לא , ככה זה עם אמנים שעות לא שעות של עבודה
ש שלומי77 New member 28/6/06 #9 לדעתי תתחילי 10 דקות אחרי 12 בלילה וזה יהיה השיר הראשון של היום.ככה שיקח לך שעה.אם תתחילי לפני וכבר כתבת שיר זה יקח 6 שעות ובבוקר האנרגיה שלך תהיה קצת נמוכה
לדעתי תתחילי 10 דקות אחרי 12 בלילה וזה יהיה השיר הראשון של היום.ככה שיקח לך שעה.אם תתחילי לפני וכבר כתבת שיר זה יקח 6 שעות ובבוקר האנרגיה שלך תהיה קצת נמוכה
ש שלומי77 New member 28/6/06 #7 המנהל הבטיח שיתקן את זה בבוקר היה שרשור מחאה ולמיטב ידיעתי זה תוקן.אני אישית לא אנסה.נסו זה לא יזיק.