HELP

HELP../images/Emo53.gif

יש לי בעיה!!! הגרעינר שלי אמר לי שאני יכולה לבחור לאיזה קורס ללכת-מד"צים או מד"חים. בכל מקרה, אני אדריך שנה הבאה, ככה שזה לא משנה. הבעיה שלי היא זה שאני לא יודעת מה לבחור!!! אני ממש בקטע של מד"חים אבל אני לא בטוחה שאני אהנה שם. מה דעתכם?

מאוו Boaz

New member
להנות את תהני כי זה קורס חביב ביותר

במיוחד בקשר לבנות שיוצאות לשם כי יש המון בנים ומט בנות אז זה יכול להיות מאוד טוב בשבילך. חמרות זאת אני חושב שאם תצאי למד"צים אז תלמדי יותר איך להדריך ויתנו לך עוד כלים להדרכה.. וזהו

Yootam

New member
החלטת כבר?

אם אתה מטרטר את עצמך לראיון השני או לא?

מאוו Boaz

New member
כן!! אני נוסע מחר לתנועה

כדי לראות מה הם רוצים ממני ואז יהיה לי יותר קל להחליט

Yootam

New member
אני לא אגיד בהצלחה

שי זה סתם טיפשי- ובאמת שאתה לא צריך את זה... ואם אומרים לך שהתקבלת אז אתה הולך לגרעין או שאתה עדיין מתלבט?

מאוו Boaz

New member
אני חושב שהם לא יקבלו אותי עכשיו

כי הוא שוב ראיין אותי ולא נתן לא שום אינפורמציה למה הוא רצה שאני יבוא לראיון וזה לא ממש נחמד ואפילו נורא מעצבן

just stav

New member
את יודעת עם תדריכי לבד או עם מישהו?

אם את מדריכה עם מישהו אז אני במקומך הייתי יוצאת למד"חים. אבל נראה לי שבמד"צים תכירי יותר אנשים ויהיו יותר חוויות כי זה יותר ארוך וגם הבנתי שהשנה אתם מבלים קצת יותר ביער אז בכלל..
יום טוב לכולם Love סתו

ה טמבל

New member
קורס מדחים השנה הולך להיות

שונה לגמרי, הדגש בקורס הוא על כלים ויכולות הדרכה ולא דווקא על מחנאות ופעילות שטח כמו שהיה עד עכשיו. המטרה היא שמדחים ידעו גם להדריך... לכן אני חושב שזה יתן לך גם כלים להדרכה וגם יתרונות אחרים כמו הדרכת שטח וחוץ למשל, ואם את מדריכה עם עוד מישהו אז זה בכלל לא צריכה להיות בעיה. מה גם שראיתי כבר הרבה מאוד מדריכים שלא עשו בכלל שום קורס ותפקידו כמדצים מעולים, הקורס אומנם נותן הרבה כלים ומוטיבציה טובה לפתיחה, אבל הנסיון שנצבר יותר טוב מכל קורס. בהצלחה

go golan go

New member
גם אני חושבת ככה- קודם כל תעשי מה ש

יותר נראה לך! ולדעתי מזה גם תבוא יותר מוטיבציה

tuty fruty

New member
אני חושבת שאם בכל מקרה

את הולכת להיות מדריכה והקורס השנה שונה כמו שגל אומר אז כדי ללכת למדחים כי ניראה שאת מתלהבת מזה יותר.. אבל באמת באמת תעשי מה שאת מרגישה.. גם אני מנסה להעלים את השירשורים של הנוובר המחשב שלי נתקע מלא פעמים...

למעלה