Help
!!!

m i k a3

New member
Help../images/Emo53.gif!!!

לפני כמה ימים אמרתי לעצמי " די ,נמאס לי לשבת בבית , מה אני, מוגבלת?? תוך שבועיים אני מוצאת עבודה ומתחילה לעבוד!" ולא תאמינו, יש לי אפשרות לעבוד בשלוש מקומות שונים !!!!!!! אני ממש מבולבלת, אני צריכה שתעזרו לי להחליט, ולכן הרי לכם סקר . במה עדיף לעבוד : 1- תחנת דלק.(מנקים שירותים,כל היום נחמדים לאנשים) 2- מפעל שמאוד קרוב לבית( מקבלים מענק מופחת ב-20%) 3- מלון בים המלח,כמלצרית. (גרים בדירה עם עוד מספר בנות, ואם אני לא אסתדר איתם? מספיק סבלתי בצבא מלהיות בחדר עם זונות ביצ'יות!) אשמח לייעוץ !

UrbanDK

New member
לדעתי 3.

קודם כל, אין סיבה שלא תסתדרי עם שאר הבנות. זה עניין של מזל, אבל נחמד לגור עם אנשים בגיל שלך. חוצמזה, זו נראית לי חוויה נחמדה קצת להתרחק מהבית. בים המלח אפשר לפגוש מלא אנשים, גם תיירים וגם ישראלים, וזה פתח לחוויות מעניינות. גם העבודה עצמה (מלצרית) נשמעת לי יותר טובה משתי האחרות.

עצה ממתדלק

אל תתקרבי! לא צריך למה? זה הולך ככה בערך:שלום,כמה לשים?95?96?מזומן או אשראי? זה קורה בממוצע פעמיים בדקה כלומר 120 פעם בשעה כלומר 960!!! פעם ב-יום עבודה של 8 שעות וזה עוד לא דיברנו על בדיקות שמן מים קללות עצבים ועוד...... אני במקומך הולך למלצר אם את בעניין לחסוך אז לכי למפעל.

m i k a3

New member
אני יודעת !

צריך למכור גם בובות ומכשירי חשמל..זו עבודה שבה אתה גם מנקה גם מתדלק גם מוכר וגם מרגיש כאילו טוחנים אותך בשמירות, 4 ב-1. אבל...לא יודעת...זה כזה נורא? העבודה במפעל זה לארוז דברים ושטויות כאלו. גם 8 שעות עם הפסקה של חצי שעה ביוווווווווווום ! ואם עובדים בליילה מרויחים כפול. בקשר למלון , אני באמת נמשכתי לזה כי זה יכול להיות חוויה. אז אני עדיין עובדת ולומדת..(אובדת עצות,לומדת לקח...)

מיצי לכי לים המלח

לא אריזה ולא דלק אלו עבודות משעממות גם מלצרות לא משהו תשלחי לוטו

בכיף, אבל הטופס נשאר אצלי

אם את לחוצה על כסף תתחילי לעבוד אל תתפנקי ואם לא אז תשקיעי בחיפושים עוד קצת , תרשמי לחברות כח אדם תחפשי עבודה בתחום שירות לקוחות\מכירה בדרך כלל תמצאי את עצמך בסביבה צעירה ועבודה סבירה.

m i k a3

New member
חחח..אתה מנסה לעבוד עליי?

אם הטופס אצלך ,אני לא אוכל לטעון שמילאנו יחד-מה זה העוגמת נפש הזאת שאתה מנסה לגרום לי , האאא?

חס וחלילה

יש סטיגמה על המתדלקים (את יכולה להוסיף את זה לרשימה השחורה שלמעלה)

SShirly

New member
היי ../images/Emo141.gif

קודם כל אני שמחה שיש לך כל כך הרבה אופציות, הלוואי ותמצאי משהו מעולה ותסתדרי איתו. בכל אופן, בכל עבודה שציינת יש חסרונות ויתרונות. אספר לך מה אמרו חברות שלי שהתנסו בשלושתם: תחנת דלק: חסרון - עמידה ממושכת. וכל מה שתיארו למעלה. יתרון - יש אפשרות להמשיך עם זה הלאה. זה בד"כ קרוב לבית ומרוויחים יחסית טוב. מפעל - חסרון - עמידה ממושכת מאודדדד וכאבים: חברה שלי עבדה במפעל אריזה באחד המושבים בפרוזדור ירושלים. כל שהיתה צריכה לעשות זה לעמוד ליד דלפק ולהכניס פירות לתוך מיכל פלסטיק קטן. הלך לה הגב ונרדמו לה הידים. היא חיה במשך 3 חודשים על כדורי אקמול ובסוף פרשה מזה. יתרון - קרוב לבית ומרוויחים משכורת
מלון - כאן זה מאוד תלוי. יממנו לך מגורים? רוב החברות שלי עבדו כחדרניות באילת. נאלצו לממן מגורים (כולל חשבונות וה-כ-ל) , עבדו קשה מאוד והרוויחו גרושים. בקושי ראו את הבית ולא הכי הסתדרו עם שאר הבנות שהיו איתן. בעיקרון זה עניין של מזל. מה שכן - תבררי טוב טוב. בהצלחה

m i k a3

New member
היייי, תודה../images/Emo24.gif

קראתי בעיון, אבל לא הגעתי לאף מסקנה.
להכול יש חסרונות ויתרונות, ואני לא יודעת איפה הכי מתאים שאני אעבוד. הבעיה היא שאני מתייחסת לעבודה הזאת כאילו היא תקבע את הגורל שלי ולכן אני כול כך מתוסכלת ולא יודעת מה לבחור!! ברור שהעבודה הזאת לא תקבע את גורלי ולא תשנה אותו. ועדיין.... על מה ללכת??

SShirly

New member
להיפך...

כל צעד בחיים שלך, ולו הקטן ביותר, יקבע את העתיד שלך וישפיע עליו. כל צעד הוא ניסיון ואין זה משנה אם הוא טוב או רע. את צריכה להבין - יתרונות וחסרונות יש לכל דבר בחיים. השאלה היא איזה חסרון הכי נוח לך ועם מה את מסוגלת להתמודד. את מכירה את עצמך יותר טוב מכולנו ולכן את היחידה שיכולה להחליט מה טוב לך. גם אם אין לך ניסיון בתחומים האלה, יש לך עכשיו ידע בסיסי בעניין. פשוט בחרי את מה שנראה לך הכי טוב. בהצלחה

get well

New member
דעתי..

לדעתי ואני לא רוצה להשמע ביקורתית או משהו..
.. העבודות האלה זה לא משהו שאני הייתי עושה.. קודם כל תחנת דלק זה נורא מסוכן בלילות + כל מה שנושמים שם זה מסרטן ולא בריא...כנ"ל מפעל ולמה מה קרה שתקבלי רק 20% מהמענק??? לכי לדעתי על המלון נשמע כמו חוויה ומקסימום תחזרי..

gig19

New member
אני מציעה...

אם את רוצה משהו קרוב לבית ולא עבודה ממש קשה אז ברור שמפעל אבל חדרנית בים המלח זה יותר לחוויה וזה אולי משהו שלא תעשי בחיים וזה יהיה חוויה.. בהצלחה

m i k a3

New member
שלום לכולם, עדכון !!!

זוכרים את השלוש אופציות שביקשתי את עזרתכם מה לבחור, אז פסלתי אחת...וזאת העבודה במלון, נכון שהרוב המליצו לי ככה, אבל זה כול כך רחוק ו...
די אני קצת מפונקת, נשברתי!! בגלל שאני כזאת עקשנית ולא החלטית ,הסקיתו וראו מה סדר היום שלי (להיום) שש בבוקר יצאתי מבית ושמתי פעמיי אל עבר חתנת הדלק. הייתי שם עד אחד עשרה בערך, והיה מ'זה קר נראה לי נהייתי חולה. אבל בסך הכול היה בסדר, כמובן שזה רק התלמדות אבל אני אצטרך להתחיל לעבוד השבוע... עוד מעט אני הולכת למפעל ואהיה שם עד אחת עשרה בלייייייייילה !! ורק אז..אולי- אני אחליט במה אני עובדת, נכון אני מטורפת??

למעלה