HELP

Adrienne1

New member
צריכה עזרה..

אני עושה עבודה על מחול מודרני.. ורציתי לדעת איפה אני יכולה למצוא חומר ..??

edenmusic

New member
../images/Emo70.gifדחווווווף

מבחן מחר בתולדות המחול ואני לא מוצאת חומר הגון על להקת המחול הקיבוצית- העבודה "זכרון דברים"- רמי באר ויהודית ארנון...כל חומר שמצאתי הוא זעום בגודלו ותוכנו.. עזרה בקשה תודה

רוני פה

New member
מישהו יודע היכן עובד ישראל אבנשטיין או טל'

מספר הטלפון שלו? אני זקוק למספר או לטלפון של הסטודיו שלו בדחיפות!. תודה רוני

חדר10

New member
../images/Emo53.gifמישהו מכיר בת"א../images/Emo35.gif

הי
מישהו מכיר בתל אביב את סטודיו דאנס (דיזנגוף 98)? את ארט אוף ד'ה דאנס של מאטה ולאה (אולי באבן גבירול 30)? את סטודיו פיור (לא מבינה איפה)? סטודיו נעים? מחפשת מקם שמציע שיעורי פוינט לבוגרים/מתחילים וגוגל לא עוזר.. תודה על כל עזרה, ושבת שלום
ח10.

בלרינה24

New member
מה את צריכה לדעת על המופע?

אני ראיתי אותו ואני מניחה שעוד כמה הפורום.. תשאלי ואני אשתדל לענות

vashla

New member
אני מאוד רוצה להיות בקהל../images/Emo13.gif חח

אבל יש כמה בנות מהסטודיו שלי שמתחרות שם.

Only Dance

New member
נו? למה אמרת אבל כאילו שאת לא יכולה להיות

בקהל בגללן? קאטי

sharlan89

New member
אני חושבת שיש בביכורי העתים

זה ברחוב לסקוב. ממש ליד רחוב קפלן, מטר מהקרייה ומאבן גבירול

יש לכך סיבה

אני לא יודעת מי את/ה ומה הרקע, אבל לא מומלץ לאנשים שהכושר שלהם לא בשיאו והבסיס הקלאסי לא במיטבו לעלות על נעלי אצבע (בעיקר אנשים מבוגרים) ולכן קשה לי להאמין שתמצא/י שיעורים לכך שלא בתוך מסגרת בנויה שנותנת את הכלי הזה לתלמידים שלה. חסרונות ויתרונות - אצבעות מאד מחזק, ונותן באלנס מצויין (וגם קצת תחושה של בלרינה), אבל למי שלא בשל לזה (וגם לכאלו שכן לעיתים) דופק לא רק את האצבעות הדואבות אלא גם את הברכיים קרסוליים גב וכו'... פשוט שימ/י לב...

Amitush222

New member
HELP../images/Emo2.gif

קצת נעלמתי בשבוע האחרון, אני יודעת.. אינטרנט דפוק
בכל אופן, אני כאן עכשיו:)

reuthi

New member
שלום!

היי לכולום, אני עושה עבודת גמר באומנות במחול (מי שלא יודע זה 4 יח"ל ששתיים מתוכם זה עבודה מחקרית ושתיים זה מעשי-כוראוגרפיה שאני בונה וקשורה לנושא של העבודה המחקרית..) ואני קצת מתקשה בבחירת הנושא.. אני תוהה, האם ללכת על משו שקשור מאוד לעולם המחול (כוראוגרף מסויים\כוראוגרפיה\שיטה מסויימת- כמו השיטה של מרתה גראהם) או משו יותר הומאני, תפיסתי- נגדיר את זה ככה (כמו למשל הפוטנציאל של רקדן מול העבודה הרבה או ההשקעה וכו') אשמח אם תוכלו לתת לי עצות\רעיונות בין אם עשיתם את העבודה הזאת (ואתם מעונינות לספר מה עשיתם, איך היה וכו') ובין אם סתם יש לכם רעיון שנשמע מעניין... הכל יתקבל בברכה, תודהה ויום נעים!

טיפשפש

New member
לא~קשור אבל בחינות!!

הבחינה שלי פאקינג מחר ב10 בבוקר!! בהצלחה וכאלה יתקבלו בברכה. אה ובסוף עושים בבאר שבע ראשונים.. ואמרו שהיא נחמדה אני אבוא להגיד לכן תשובה אמיתית אחרי הבחינה!

למעלה