help

Mashina Girl

New member
help../images/Emo124.gif

אנשים - אני צריכה לעשות הרצאה באנגלית! (ובנוסף לזכור הכל בע"פ) הכרחתי את חברה שלי לעשות איתי ת´הרצאה על משינה,הבעיה היא שאני רוצה חומר ישר באנגלית,יש למישהו? כי ראיתי איפשהו פעם,אבל שכחתי איפה..
. אם מישהו יוכל לעזור אז..אני מודה לו מראש... Mashina Girl

יש לי לדעתי את הכתובת של האתר

שיש בו חומר באנגלית. תפני אליי באיסיקיו, אני אחפש בינתיים. ואם כבר, אז לא ממש אכפת לי לכתוב לך את החומר באנגלית... אני דובר אנגלית וזה באמת לא ממש בעייה אם יהיה לי את ההיסטוריה שלהם בעברית.

Mashina Girl

New member
בוטרוס,

עכשיו אני באייסיקיו,ואתה לא. אתה יכול לשלוח לי לינק לכאן? ואם תוכל לעשות לי טובה ולכתוב לי קצת חומר באנגלית - תודה רבה. שיהיה לילה שקט נעים ורגוע.. Mashina Girl

שלמונזה

New member
מצאתי, מצאתי, מצאתי! ../images/Emo106.gif

הנה אתר, עם קצת חומר באנגלית! לא ממש התעמקתי באתר, פשוט ידעתי שיש כאלה אתרים... בכל מקרה, את יכולה להעזר באתר הרשמי ולחפש שם דרך הקישורים אני בטוחה שתמצאי. ובהצלחה שיהיה לך שלמונזה

Mashina Girl

New member
שלמונזה...../images/Emo24.gif

איזו מתוקה.. תודה רבה.. אני הולכת לשבור ת´ראש עכשיו ולארגן את כל החומר.. תודה גם לבוטורס שפנה אלי באייסיקיו. תודה לכולכם
Mashina Girl

איזה כיף לך!!!!!

גם אני חשבתי לעשות עליהם ת´אמת, אבל בסוף שיכנעו אותי לעשות על משהו אחר! עם מי את עושה?!?! מי עוד אוהב משינה בכיתה שלך?!?! סתכלי את יכולה פשוט ללכת לאתר של אופיר ולתרגם משם או משהו אני יכולה לעזור לך עם זה אם את רוצה!

שלמונזה

New member
שמחתי לעזור ../images/Emo9.gif

ושוב, כל הכבוד על היוזמה!!! משינה לעד!!! שלמונזה

למעלה