HELP

RoNi oOX

New member
HELP../images/Emo12.gif

הי, האם זה נכון שHP היא החברה היחידה שנותנת אחריות בינלאומית? אני קצת אובדת עצות... אני רוצה שיביאו לי PPC מארה"ב, שיהיו בו הדברים הבאים: 1. סלולרי- רוצה להכניס SIM של אורנג' וזהו... (יש סיבה ש SIM לא יעבוד?) 2. אינטרנט אלחוטי- בבתי קפה, אוניברסיטה וכל מקום שיש WIRELESS 3. תוכנות כמו WORD, EXCEL פחות הכרחי לי מוזיקה, מצלמה, וכו'- אך עדיין נחמד. מה ההמלצה?

BravoMan

Active member
לא, HP היא לא החברה היחידה

אבל היא היחידה מהחברות הגדולות שיש לה מעבדה בארץ ולכן לא תמיד צריך לשלוח את המכשיר לחו"ל במקרה של תקלה. 1) אין שום בעיה כל עוד המכשיר לא נעול על SIM של חברה מסוימת (לרוב זה קורה כשקונים מכשיר במבצע מספקית סלולר). 2) המלצה שלי - HTC TYTN בידוע גם כI-MATE JASJAM. דור 3, BT 2.0, WIFI G, מקלדת נפתחת, מצלמה של 2MP. 3) כמה דברים שצריך לקחת בחשבון: פוקט משולב טלפון אינו יעיל בתור טלפון כמו מכשיר פלפון רגיל - אם אתה לא רגיל למכשירים משולבים אתה אלול לראות בו מכשיר לא יציב ולא נוח לשימוש בתור טלפון. תוכנות כמו WORD EXCELL וINTERNET EXPLORER הם סטנדרט בכל פוקט PC אבל בגרסאות מאוד מוגבלות. לכן חויית הגלישה וגם טיפול במסמכי OFFICE עדיין רחוקים מהמחשב השולחני.

RoNi oOX

New member
הפלאפון שלי כרגע די מעפן

הוא מאוד מאוד בסיסי, המקשים לא מגיבים ואין מה לדבר על SPECIAL FEATURES לא מאמינה שממש אתאכזב- או שכן- למה אתה מתכוון בחוסר יעילות? חשבתי לשדרג אבל אני כבר מעדיפה משהו שיסגור לי עוד כמה פינות. ולאיזה עוד חברות יש אחריות בינ"ל? חשוב לי במיוחד כי אני מבקשת שיביאו לי את המכשיר מארה"ב

BravoMan

Active member
I -MATE ואני די בטוח שגם ASUS

לגבי טלפון: יש אנשים שמפריעה להם שצריך ללחוץ על כפתור לפני שתוכנת החיוג עולה, או שחוששים להפסיד שיחה חשובה בגלל שבדיוק אחכשיו יש צורך בRESET למכשיר או שאין משיבון מובנה (לפחות ברוב הדגמים של PPC) או שלפעמים יש השהיה של שנייה או תיים לפני שנקלטת שיחה נכנסת או שלא נוח לכתוב SMS עם המקלדת שעל המסך. פשוט פלפון רגיל מבצע פעולה אחת (אם לא נחשיב את כל הדור 3, משחקים וכו) וכל פונקצייה זמינה מייד ובלחיצת כתור אחת. במכשיר משולב זה לא תמיד כך כי הוא עושה עוד מלא דברים. אני לא משתמש כבד בפלפון ולאחר 6 שנים אם 3 מכשירים רגילים (שידרוגים לא כולם ביחד, אם כי אני מכיר גם אנשים כאלה) אני מוצא את המשולב שלי (JAMIN) נוח מאוד אבל יש אנשים שדבוקים לפלון 24-7 והם לא יסכימו איתי.

למעלה