Help

גיל ק

New member
Help../images/Emo101.gif

זה לא יאומן, אבל בשנת 2002 עדיין אנו נתונים לחסדיהם של מספר מנופולים השולטים בכמה תחומים, בין השאר חברת מגם לחידוש תוקף אסדות הצלה ושאר ירקות... אבל על כך אספר לכם בהקדם. אני זקוק נואשות לאסדת הצלה בתוקףת למשך 7 ימים החל מיום רביעי הקרוב. אם למישהו יש אפשרות לסייע אני יותר מאשמח. אולי מישהו מכיר איפה ניתן לשכור משהו כזה??? תודה מראש. אני, את סיפורי הבירוקרטיה אשמור לאחר החג.... את האסדה שלי בתוקף אני אקבל כנראה רק כשאשוב מההפלגה.. בכל מקרה את החידוש הבא אעשה בחו"ל זה בטוח !! גיל.

olahav

New member
נראה לי שאתה צריך אסדת הצלה

כדי לצאת מ"הברוך" הזה. אגב, אני מסכים איתך לגמרי לגבי עניין המונופולים ואן יש בזה המון. כשעבדתי כמשיט בשכר היינו עושים את מבחני כושר השייט מוקדם בתחילת העונה כדי לא להיות לחוצים מדברים כאלו באמצע העונה הבוערת. הגיע הזמן שיקום פה עוד גוף שיהייה מוסמך סולאס לעשות את הבדיקות האלו. לטובת שייטי המרכז כדאי שהוא יהיה במרכז. (עד כמה שאני זוכר מגם יושבים בציפורי)

בת ים

New member
אגב, גיל התייאש בינתיים../images/Emo7.gif

והוא לא יוצא לקפריסין. הבירוקרטיה ניצחה ובגדול. גיל, אם יתחשק לך לספר לנו את הסיפור מעצבן...... שולחת עידוד

גיל ק

New member
כל עכבה לטובה !!!

לא נורא... במקום לקפרסין נפליג לסופ"ש לעכו וחזרה. את ההפלגה לקפריסין נאלצתי לדחות.
סיפור הבירוקרטיה - בקרוב. גמר חתימה טובה לכולם!!!!

arik2000

New member
חידוש אסדה

ניתן לבצע בקפריסין-לימסול במרינה,יש להם הסמכה לכך,והעלות כ150 עד 200 דולר גם זול וגם אמין אתה יכול לראות את כל התהליך בעבודה. לגבי מונופול ,מגם לא מונופול אלא בלעדי ,פשוט אין דרישת שוק ליותר מעסק אחד בארץ. אחרי שקראתי את מה שכתבת אומרים "מי שטורח בערב שבת אוכל בשבת" מכיר את זה? צריך לדעת שקצב העבודה בארץ הוא כזה.... ואגב שנה טובה לכולם כי רק אתמול חזרתי לארץ....

גיל ק

New member
תשובה

אריק, קודם כל, אני חושב ששלושה שבועות זה זמן די והותר!!!!(תקן אותי אם לא) דבר שני אני משוכנע שאם היה קם עסק כזה בחיפה, הרצליה או כל מקום נגיש אחר, הוא היה מתחרה בהם בצורה משמעותית. לא צריך לקבל כמובן מאליו רמת שרות מתחת לכל בקורת, לזה שאנחנו כצרכנים מתייחסים לזה בסלחנות והבנה כפי שאתה מתאר יש תרומה להנצחת המצב. דרך אגב,ההגדרה הכלכלית לעסק בלעדי היא מונופול גם אם לא הוכרז ככזה. שנה טובה ומאושרת. גיל

arik2000

New member
עזוב שטויות

לא אנחנו נהיה אילו שישנו משהו בתחום. קח את הצעתי ותעשה חידוש בחו"ל. יותר זול,יותר טוב,ויותר מהר. כאשר יהיו פה בארץ עוד 10.000 כלים אז יקום עוד מתחרה... בנתיים חבל על הזמן.

למעלה