help! i need somebody...

trinity triple

New member
help! i need somebody...

עזרה בבקשה!!! בדרך כלל אני יכולה למצוא מה שאני מחפשת באינטרנט.. אבל נמאס לי! אני מחפשת מילים של שיר כבר חצי שנה בערך.. ולא מוצאת אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!! dave matthews band - great escape זה לא נמצא באף אחד מהאלבומים שלהם, אני מחפשת כבר המון זמן ולא מוצאת.. למוצא יתנן פרס בצורת הטבה מינית זו או אחרת. טריניטי

CheRy LipS

New member
מצאתי את המילים.....

אבל..... שתינו בנות, והפרס הוא הטבה מינית....... ולפי ידעתי שתינו לא לסביות..... אז מה יצא לי מזה???

Lee Tergesen

New member
את בטוחה שקוראים לשיר ככה?

כי לי אישית יש את כל האלבומים של דייב מת´יוז בנד וזה לא מופיע באף אחד מהם. מה שכן, יש שיר שמופיע בו צירוף המלים Great Escape. השיר נקרא Rhyme & Reason והוא מופיע באלבום Under The Table And Dreaming. את מילות השיר תוכלי למצוא כאן. אני די בטוח שזה לא זה, אבל לפחות ניסיתי. ואגב, מעניין אותי לדעת מה מקור השיר שאת מחפשת, כי אני די חדש בקטע של דייב מת´יוז ולא מכיר בי-סיידס בכלל. רק את האלבומים עצמם. ביצ´ר

Lee Tergesen

New member
אוקיי... נמצאה התשובה

את השיר מבצע במקור הרכב בשם Guster. דייב מת´יוז בנד חידשו את השיר בהופעות שלהם. מגילוי העובדה הזאת ועד למציאת מילות השיר הדרך הייתה קצרה למדי. ולכן, אני גאה להציג בפנייך את... המלים.
ביצ´ר

trinity triple

New member
אי איי איי...:)

קודם לצ´רי ליפס - הבטחתי הטבה מינית, לא הבטחתי הטבה מינית ממני..:) איך 1.80 , שיער בלונדיני חלק, עיניים כחולות ולסת של אל יווני נשמע לך??... כי הוא יתן לך הטבה מינית, כזאת שלא תשכחי לעולם- ואני רצינית לחלוטין .. הבחור הזה (ידיד שלי ואני גאה בזה אז תשתקו!) הוא זונה ממין זכר,אז אם אני אבקש ממנו שיעשה משהו לך בתמורה למילים.. הוא יסכים.. הוא יסכים גם תמורת חצי מסטיק לעוס אבל זה לא רלוונטי. והסיבה שאני מתעקשת איתך למרות שביצ´ר אמר שהוא מצא את המילים היא- אלו לא המילים שחיפשתי ,יקירי!!! לא הלינק הראשון, ולא הלינק השני. אני יודעת שזה לא נמצא באף אחד מהאלבומים, זה שיר שהורדתי במקרה , כי חשבתי שזה משהו אחר שלהם, וליד כותרת השיר כתוב "נדיר". תודה רבה על הנסיון בכל מקרה..:) אני יכולה לשיר לך את זה אם אתה רוצה, אולי זה ישמע לך מוכר?.. בכל מקרה, את ההטבה המינית שלך תקבל- כי אתה חמוד וניסית לעזור, וכי אתה אוהב את דייב מת´יוז ..:) תודה לשניכם בכל מקרה..:) טרין.

Lee Tergesen

New member
עכשיו אני כמעט משוכנע ש...../images/Emo104.gif

מצאתי את התשובה הנכונה, לשם שינוי.
מדובר בשיר של Sublime ש, כמו שקורה בהרבה מקרים, תויג בטעות כשייך לדייב מת´יוז בנד. אפילו הורדתי את השיר כדי לוודא. אם זה לא זה, באמת שאני אובד עצות. השיר אכן נקרא Great Escape. דומני שכל קשר לדייב מת´יוז מקרי בהחלט. אני מחזיק אצבעות שזה אכן זה. הלינק למלים מצורף. ו... בקשר להטבה המינית, צרי איתי קשר על מנת שנוכל לתאם.
ביצ´ר

trinity triple

New member
ייייששששש!!!!

זה זה זה זה זה זה זה זה!!!!!! זה ממש מוזר, כי הקול של הבחור בשיר הוא פשוט כל כך הקול של דייב!!! לא היה לי ספק קטן אפילו שזה לא המבצע. בעיקר בגלל שהפעם הראשונה שהורדתי את השיר הוא היה רשום תחת "counting crows" ובגלל שאני מכירה את הקול של אדם דוריץ כמו את הקול של עצמי ידעתי שזה לא זה וחיפשתי גירסאות אחרות לשיר. כל הגירסאות שמצאתי היו מתוייקות תחת דייב מתיוז´ אז הנחתי שזה באמת שלהם במיוחד אחרי שהקולות שלהם כל כך דומים.. בכל מקרה, אני חושבת שאני אתחיל לשמוע קצת sublime , אני ממש אוהבת את הסגנון הזה..:) בקיצור, תודה תודה תודה. שלחתי לך הודעה לאיי סי בנוגע להטבות מיניות והכרות תודה למיניהן..:) טרין.

למעלה