help! I need somebody

וופל

New member
help! I need somebody

חבר´ה! ערב/לילה טוב לכם... ממש אין לי מושג אם זה המקום הנכון לשאול ולבקש עזרה, דווקא בקשר לזה, אבל אני חושבת ומקווה שכן... הלך לי המחשב, והאינטרנט תוקן לא מזמן, אין עדיין אפשרות להריד אייסיקיו, ואני ממש ממש רוצה לדבר עם כולם שם... יש איזושהי אפשרות לדבר, דרך האייסיקיו מבלי להוריד אותו??? תודה מראש, וופל.

actress

New member
בטחחחחחחחחח

כנסי לקישור הבא שם את יכולה להכנס לאיסיקיו מבלי להוריד את התוכנה תלחצי שם על "הפעל אי סי קיו" ואז כל ההמשך לרשותך http://planet.nana.co.il/yovalr/portal.htm

וופל

New member
תודה ענקית!

באמת. מכל הלב. תודה. עוד לא ניסיתי, רצה לנסות עכשיו! ערב נעים שיהיה לכולם (או שמא לילה נעים?!) וופל.

דבר אחד בטוח וופל, אתה במקום

הנכון!!! ולא..אין דבר לדבר באיי,סי,קיו, מבלי שמורידים את התוכנה (אתה יכול לנסות לגלוש לארץ נדמה לי ולשחק שם בכאילו יש לך איי,סי,קיו וכאילו אתה שולח מסרים לכל חבריך הוירטואליים. גם זו אפשרות כמובן) מה שבטוח זה שאתה במקום הנכון. אדם החש כזו תחושת מצוקה מעצם אי יכולתו לתקשר עם חבריו ברשת הוא אדם מכור לחלוטין. השאלה האם אתה יודע זאת.. בעצם בטח שכן..לכן אתה כעת "בודק את המים" כאן. ברוך הבא חבר

אופס..../images/Emo67.gif

מה זה אומר עלי..שאני לא מספיק מכורה..?! כי על הרופציה הזו אפילו בימיי הטובים ביותר ברשת לא ידעתי. מה באמת ניתן לשוחח עם חבריך מבלי להוריד תחילה את התוכנה?! וכיצד בעצם מאתרים אותם בהנחה שלא שומרים מכל משמר את מספרי האיי,סי שלהם מחוץ למחשב? וואללה..אני מופתעת.

actress

New member
לא כ"כ הבנתי אותך אבל יש דבר כזה

כמו שרשמתי קודם את האתר שם אפשר לשוחח עם כל מיני אנשים באי סי מבלי להוריד את התוכנה וחוץ מזה ברגע שיש לך שם אנשים באי סי הם נשמרים לך ולא נמחקים וזה ממש מעולה כי אם מישהו לא רוצה להסתבך אם הורדת התוכנה פשוט מאוד ניגש לאתר ועושה "הפעל אי סי" וזה עובד ועוד בעברית יש לי כמה מספרים אז שאני רוצה לשלב בין שניהם אני ניגשת לאתר ומתקתקת את המספר וכל החברים הוירטואלים שלי נשארו

וופל

New member
את טועה יקירתי...

קודם כל, רק אציין שאני בחורה, ולא בחור. אבל לעיקר... לא, איני מכורה, אני אוהבת, ונהנית מהמחשב בכלל, ומהאינטרנט בפרט, אבל ממש לא במצב של התמכרות (לעת עתה...). וופל.

וופל

New member
אכן כן!

ושוב, תודה רבה לך! אומנם קצת מסורבל, השימוש. והעברית לא ממש יוצאת בסדר, אבל גם זה משרת את המטרה!

למעלה