Help! I need somebody!

hillly377

New member
Help! I need somebody!

טוב אז ככה... אין לי מושג עמוק במחשבים אבל יש לי הרגשה שתקף את המחשב שלי וירוס, אבל אני לא בטוחה שהוא תקף את כל המחשב... אני יודעת שזה נשמע מוזר וטיפשי אבל אני אסביר... אני חושבת שרק האי מייל שלי או רק התוכנה של האי מייל או משהו שקשור בכתובת אי מייל שלי דבוקה באיזה וירוס. אני מקבלת מאות מיילים (ד"א אני משתמשת באאוטלוק אקספרס) ממשהו שנקרא Subsystem delievery mail ובנוסף הודעות שכותבות לי שיש לי וירוס במייל. מה עושים? זה לא מפסיק!!! אני לא מפסיקה לקבל הודעות... יש פתרונות? או רעיון למי לפנות?

Che Guvera

New member
דבר ראשון ובסיסי-התקיני אנטי ווירוס

תבקשי מעוזי שידריך אותך

Bender Unit 22

New member
ישנם כמה וירוסים

(למשל כמה גרסאות של Klez הנפוץ) שמשתמשים בכתובת "מזוייפת". הוירוס שולח את עצמו ממחשב נגוע למחשב אחר, אבל רושם את כתובתו של מחשב שלישי (אותה הוא מצא שמורה במחשב הנגוע) ככתובת השולח. כך, אם יש בעיה כלשהי - למשל הכתובת אליה הוירוס נשלח לא קיימת או מקבל הוירוס שולח התראה לבעל המחשב הנגוע - בעל המחשב השלישי מקבל את ההתרעה ולא בעל המחשב הנגוע, כך שהוירוס יכול להמשיך להשתולל ללא הפרעה. אז איך יודעים אם המחשב שלך באמת נגוע או שהוא מואשם על לא עוול בכפו? הדרך הטובה ביותר לדעתי היא להשתמש באנטי וירוס מעודכן. את מקבלת התראות מאנטי וירוסים במחשבים אחרים, כלומר אנטי וירוס מעודכן אמור להכיר את הוירוס הזה ולאתר אותו אם המחשב שלך נגוע. אם הוא לא מאתר כלום, קרוב לודאי שזו התראת שוא. אז עדכני את האנטי וירוס שלך או, אם אין לך, קני והתקיני אחד. זו המלצה טובה בכל מקרה. בנוסף, יעזור אם תעלי לכאן את ההודעות שאת מקבלת אודות הוירוס בו המחשב שלך נגוע כביכול. אם מופיע בהן שם הוירוס, נוכל לומר לך אם הוא אכן מאלו שמשתמשים בכתובת שולח מזוייפת.

hillly377

New member
זה זה

אני חושבת שזה klez. בינתיים זה גם תוקע לי את המחשב כל פעם שאני פותחת את האאוטלוק. בקיצור מה עושים? אני משתמשת בwindows me. להוריד ולהתקין אנטי וירוס וזה אמור לפתור את הבעיה? ואם כן איזה אנטי וירוס הכי יעיל? תודה על העזרה!!! הילי

Bender Unit 22

New member
בסדר,

ראשית כל, לטיפול מיידי ב- Klez: כמה יצרני אנטי וירוסים מציעים כלים לגילוי וניקוי Klez בחינם. הנה, למשל, התוכנית של סימנטק להסרת המטרד. כלי זה אינו תחליף לאנטי וירוס! הוא מטפל רק ב- Klez בגרסאותיו השונות ורק אחרי שכבר נדבקת. שנית, אנטי וירוס: אם אין לך, מומלץ שתשיגי. את יכולה לקנות, להוריד אנטי וירוס חינמי (כתובות לשלושה תמצאי בתחתית ההודעה) או חו"ח להעתיק אחד - העיקר שיהיה לך. ואל תשכחי לעדכנו לפחות פעם בחודש! המלצות? גם אנטי וירוס לא ממש מוצלח עדיף על כלום. אני אישית משתמש ב- KAV (לשעבר AVP). הרבה ישראלים משתמשים ב- Norton AV, תוכנית שאת גרסאותיה הקודמות לא הערכתי במיוחד. אז עם איזה אנטי וירוס כדאי לך לעבוד? לא יודע. העיקר שישיה לך אחד שכזה.

hillly377

New member
לא הולך

עשיתי את כל ההוראות של הסנימטק ועדיין יש קובץ אחד שהוא לא מצליח למחוק או לטפל בו, המטרד לא סולק, אנ מקלבת מאוד אי מיילים ושטויות ובא לי למות... רעיונות להמשך הדרך? הצעות? האם תוכנה של אנטי וירוס אמורה לפתור את הבעיה?

למעלה