help... help...

סיינה17

New member
help... help...

שלום, אני שוקלת לעשות שרות לאומי שנה שניה בחו"ל, והאפשרויות הן אנגליה,אמריקה,קנדה ואוסטרליה. אוסטרליה בעדיפות ראשונה אצלי, אבל גם אנגליה זה בסדר גמור. (אגב, קראתי חלק מהתגובות של האנשים על אנגליה וממש חטפתי שוק... אני מתה על לונדון, הייתי בה פעמיים, יש לי בוכטה משפחה שם, בעיקר בהנדון, שנה שעברה הייתי שם כל החופש והדבר היחידי שהצטערתי עליו זה שלא פגשתי אנשים משם, עכשיו אני מבינה שפשוט לא חיפשתי במקום הנכון...)בכל אופן, הייתי ממש שמחה לקבל תגובות על איך אוסטרליה (סידני) ושאר הארצות. על הקהילה היהודית במקום, על אם אתם מכירים בנות שעשו או עושות את זה אצלכם, איך האנשים והתנאים שם, ובכלל. בגלל שאני ממש דפוקה במחשבים אל תשלחו לי אי-מייל אלא תיכתבו את התגובות ואני כבר אקרא אותן בפורום. אפרופו הפורום, זה אחלה מקום ורק חבל לי באמת בשבילכם שאתם לא ממש מתים על חו"ל, לפחות זה מה שהבנתי מרוב התגובות. אני רק רוצה לומר מכל הלב, שגם בישראל יכול להיות חרא, ובלונדון הרגשתי יותר בבית מבכל מקום אחר.(במיוחד בקובנט גרדן, איזה מקום פצצה...) אז אנשים טובים, אנא, אני חייבת קצת אינפורמציה שימושית, ואל תקמצו בתגובות... אוהבת-סיינה.

Julia16

New member
מעבר לארץ= מערכת יחסים

היי סיינה, טוב, אז בואי אני יסביר לך את זה בצורה מטאפורית.. לעבור לגור בארץ חדשה, זה כמו לעבור לגור עם עם איזה שהוא סטאר. בהתחלה, כשרק שומעים עליו וראוים תמונות שלו, הוא נראה נוצץ, יפה מושך, חמוד, בקיצור אחלה בנאדם. את מתה להכיר אותו. אחרי זה כשמפתחים איתו קשר, כשיוצא לדבר פתאום, אז כמובן שהוא מראה לך את הצדדים הטובים שבו. מדבר יפה, מנומס, נשמע מעניין.אתם מחליטים לצאת ביחד, יוצאים לבלות, נהנים, הוא מבטיח לך הבטחות, גורם לך להרגיש נהדר ובקיצור, סבבה איתו.פתאום את מתאהבת ואז- הופ, החלטתם לעבור לגור ביחד. אבל אז... אז פתאום החלום מתנפץ. פתאום רואים שלא הכל וורוד. דברים שלא ידעת עליו מתגלים לך פתאום. פתאום כל התכונות הנורא מעצבנות שלו עולות על פני השטח, ההבטחות עוד לא קויימו, ההרגשות הנהדרות כבר מזמן נעלמו,לצאת לבלות ביחד בכלל לא בא לכם כי אתם כבר לא סובלים אחד את השני ובקיצור- את מגלה שזה לא זה, חיית באשליות. זה לא מה שחשבת וכנראה ש לא באמת ידעת למה את נכנסת. מה שאני מנסה להגיד סיינה זה שמרחוק הכל נראה נהדר. וכשבאים לחופשה זה אחלה, נהנים, מבלים, והכל נראה טוב, רק שמה, לא מכירים לעומק. לא מכירים את נתרבות האמיתית, לא מכירים עוד את האופי של האנשים ועוד אין בכלל מושג איך הדברים מתנהלים באותו המקום. לכן אני מציעה לך לחשוב טוב טוב לפני שאת מחליטה על הצעד הבא שלך, כי את עלולה להצטער על זה, במיוחד אם זה משהו שמגביל אותך לשהייה ארוכה. זה הכל, אבל מצד שני, יכול להיות גם שתהני מאוד, אני לא שוללת את האפשרות. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, אבל רק אל תפתחי כל מני חלומות, כי בסוף את עלולה להתאכזב מאוד.

Doctor Evil

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

דרך אגב ג'וליה.. לאן נעלם רומיאו? הוא כבר לא כותב בפורום..

Julia16

New member
תודה, והאמ האמ....

אממ, רומיאו כבר לא בדיוק רומיאו- נפרדנו.. ובקשר לאיפה הוא- אל תשאל אותי, הוא לא שולח לי דו'ח יומי.. תשאל אותו בעצמך.

Flying Camel

New member
שלום לך סיינה...

קודם כל אני גר בהנדון גם כן!! ובגדול לונדון זה מקום מעלף אם את מוצאת את המקום שמתאים לך...מה חבל, אני לא מצאתי, אבל אני מודה זה מקום נעים.. חוץ ממזג האוויר שהוא מאד בעייתי.. קר וקר כל הזמן, אבל הנה אני עם חולצה קצרה גזורה מסתובב בימים אלו, ויש שמש! אני לא מאמין שהיא ככה נעימה ואני ממש מאושר מזה רק שתדעו.. אם מזג האוויר של אנגליה היה ככה תמיד אולי הייתי נהנה הרבה יותר, בטוח בעצם! אני רק שמח שאני לא יעבור פה עוד חורף! זה ממש משמח! וזהו זה אחלה מקום, אנשים קצת פליצות, אבל לומדים לסבול אותם, מי שרוצה כמובן, אני עדיין מתרגז על המבטא היפה שלהם! הוא מאד מיוחד, אבל אני לא אוהב אותו! בכל אופן בייבז.. אני מאחל לך הצלחה, ואושר בכל דרך שאליה תפני.. המלצה שלי? א ו ס ט ר ל י ה ב ר ו ר ! ! ! ! יש לי אח במלבורן.. והוא מספר נפלאות על אוסטרליה
זה בהחלט מקום שווה.. סידני אולי קצת יותר עמוסה!?! ,לא יודע?!? הצלחה, המון אהבה, שי

למעלה