HELP HELP !!!

DIKLA25

New member
HELP HELP !!!

אני רוצה להירשם שנה הבאה לעיצוב תעשיתי , אני מאוד אוהבת את התחום , אבל ,,, יש לי בעיה! אני לא יודעת לצייר על נייר כלום!!! כמו כן אני יודעת טוב מאוד להתעסק בגרפיקה במחשב כולל תוכנות תלת מימד !! שאלתי הגדולה , האם יש לי סיכוי להתקבל לתואר ראשון בעיצוב תעשיתי ללא ידע ברישום על דף ??? אלפי תודות לכולם שלכם דיקלה , נ.ב אין לי זמן להתחיל ללמוד רישום > אני צריכה כבר להיבחן בחודש הבא !!!!

אין לי מושג, אבל אם את יודעת להתעסק

בגרפיקה כולל תוכנות תלת-מימד, למה לא רואים אותך בפורום תלת מימד פה בתפוז? בכל אופן רק על עצמי לספר ידעתי: גם אני לא שווה הרבה ברישום על נייר, אבל יש לי רעיונות מצויינים ואני יודע להשתמש בכל מיני כלים אחרים על מנת להפיח בהם חיים, ולהציג אותם כפי שהם מצטיירים לי במח. אני די בטוח שכולם יסכימו, שכל עוד התוצאה נראית טוב ומראה על יצירתיות, אין זה משנה באיזה כלים נעשה שימוש. חוץ מזה, לפי מיטב ידיעתי תנאי הכניסה לפקולטות כמו עיצוב תעשייתי הוא בעיקר יצירתיות - פחות טכניקה. אבל זה רק אני, ז"א אין לי מושג על זה בשיט. בהצלחה! -ותחזרי אלי עם עדכונים, אני גם רוצה אולי להרשם לזה מאוחר יותר.

DIKLA25

New member
תודה אבל > אני רוצה לדעת...

אנשים שעברו כבר את הבחינה בבקשה תעזרו לי ... להירשם לתואר עולה 640ש"ח ואני לא רוצה לבזבז את הכסף , אני חייבת לדעת אם המבחן הוא ברישום ודבר שני אם יש לי סיכוי ... כי אני באמת לא יודעת איך להתחיל לצייר דברים> וכמו שאמרתי ללמוד את זה אני לא יכולה כי אין לי זמן הבחינה בעוד חודש בדיוק אגב זה בחולון

doram44

New member
תרימי טלפון לחולון ותשאלי. או באתר

בחולון אין אף אחד עם אף בעננים תשאלי חברה שלומדים.. תבואי לבית ספר. תסתכלי... תייצרי תיק עבודות זה חשוב.

yaronzehavi

New member
זמן זו לא השאלה

דבר ראשון, אין חובה לדעת לרשום לצורך הבחינות למרות שזה בהחלט עוזר. לעומת זאת חודש זה לא זמן מבוטל השאלה היא כמובן הרצינות. גם שיעורים ספורים יכולים בהחלט לסייע לתחושה ולבטחון בהצלחה

in

New member
לאיזה מוסד לימודים את רוצה להרשם?

לא חשוב איך אלא מה..../images/Emo124.gif

בתי הספר בודקים את רמת ואיכות הרעיונות שלך,עד כמה את יצירתית ומעניינת ולא כ"כ חשוב רמת הרישום שלך,בטח לא במח' לעיצוב תעשייתי. למי שיש יכולת רישום טובה,זה יכול להוות יתרון,במידה ויש לו גם רעיונות מעולים.אני מציעה לך להתרכז בהכנת תיק עבודות מרשים ומעניין ,להתכונן לבחינה הפסיכוטכנית,ובשום פנים ואופן לא לוותר על החלום!!! אשמח לעזור יפעת שגב מנהלת הפורום

תלתן3

New member
רישום לא בעיה

אני חושב שקבלת תשובה ממנהלת הפורום אני רוצה להוסיף שבבית ספר לעיצוב תעשייתי בכול זאת לומדים רישום וזה ניתן ללמידה יש כל מיני טכניקות על מנת להגיע לתוצאות טובות השיטה הידועה לי(אני מלמד אותה) רישום במוח ימין כמו כן ניתן ללמוד הנדסאי עיצוב תעשייתי באורט סינגלובסקי בהצלחה תלתן

למעלה