HELP....HELP

• פותח הנושא RVR
  • פורסם בתאריך

RVR

New member
HELP....HELP

בתור אתגר לקחתי סמפדוריה מהליגה האיטלקית השניה. קניתי את קלסטרום חרסומביץ´ וטריבו ווסט ועוד כמה צעירים מבטיחים. הבעיה היא שחרי שני משחקי פתיחת העונה הפסדתי בשניהם (שיחקתי 4-3-2-1). הגנה שלי על הפנים וחטפתי 5 שערים. מה עושים? ההנהלה לוחצת עלי וגם אוהדים. יש לכם בלמים טובים (אירופאים) ? או שיטת משחק מתאימה??

ofer16

New member
לא יודע

אם אמרתי את זה כבר, אבל לפי דעתי אין שיטת משחק שמתאימה לכל הקבוצות. כל קבוצה צריכה להתאים את המערך לשחקנים שלה, ולתת הוראות אינדיבידואליות שמתאימות לכל שחקן בנפרד. אני יכול להמליץ לך על אלה: isaak okoronkwo sergey fedorov alexandr holovko teddy lucic בדקתי 7 פעמים ואין שגיאות כתיב בשמות. אני לא חושב שאתה צריך לשפוט את הקבוצה שלך כבר אחרי שני משחקים... תחכה עד שיפתח חלון ההעברות, ואז תעשה שיקולים של העמדות החלשות אצלך.

קיר קמט

New member
שונא את הולובקו, שונא את אוקרנקו.

עם כל הציונים הלא מהעולם הזה שיש לאוקרנקו, הוא לא שיחק אצלי משחק אחד טוב. והולובקו הבן אלף... שילמתי עליו הרבה כסף באטלנטה ומה קיבלתי ? זין. וזה במילים עדינות. :)

ofer16

New member
זה בגלל

שהוא לא מתאים לרמה הזאת... הם לא שחקנים שמתאימים לליגות הכי גדולות באירופה, הם צריכים לככב בליגות הנמוכות יותר. אם מדברים על שחקנים טובים, אני חייב להוסיף את assane n´dayie. החלטתי לקנות אותו לאיפסוויץ´ (כן, אני עדיין משחק איתם...). הוא יתחרה על מקום בהרכב עם ואן בומל!

TOMER511

New member
אני ממליץ על שחקן בשם......

josetxo. לא תתחרט שים אותו באמצע ההגנה. וקח את הטקטיקה הזאת!!!!!! לוקחים איתה אליפויות וגביעים. 29 איש לא טועים.

למעלה