HELP צריך עזרה בתכנון

• פותח הנושא kiabi
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

kiabi

New member
HELP צריך עזרה בתכנון

HELP צריך עזרה בתכנון
שלום לכם קניתי שטח אדמה בישוב קהילתי בדרום ויש לי בעייה בתכנון (מיקום החללים) השטח לבנייה הינו טרפזי - ז"א 12 מטר בחזית 16 מטר מאחור ואורך של 15 מטר. כל הנוף נמצא בחזית האחורית של המגרש ומכאן יוצא שהסלון צריך להיות ממוקם מאחור יחד עם המטבח ופינת האוכל. וכאן הבעייה - אין אפשרות למקם 4 חדרי שינה בחזית של 12 מטר - שצריכה לכלול כניסה רחבה לבית. למישהו יש פתרון לבעייה?

fatNjazzy

New member
אדריכל

HELP צריך עזרה בתכנון
שלום לכם קניתי שטח אדמה בישוב קהילתי בדרום ויש לי בעייה בתכנון (מיקום החללים) השטח לבנייה הינו טרפזי - ז"א 12 מטר בחזית 16 מטר מאחור ואורך של 15 מטר. כל הנוף נמצא בחזית האחורית של המגרש ומכאן יוצא שהסלון צריך להיות ממוקם מאחור יחד עם המטבח ופינת האוכל. וכאן הבעייה - אין אפשרות למקם 4 חדרי שינה בחזית של 12 מטר - שצריכה לכלול כניסה רחבה לבית. למישהו יש פתרון לבעייה?
אדריכל

תכנון...

HELP צריך עזרה בתכנון
תכנון...
כל בית צריך תכנון. מתוך התמימות שעולה ממה שכתבת, שאפשר לקבל יעוץ רציני מתוך מה שהבאת לכאן אני מפציר בך לפנות למתכנן [הטוב ביותר שידך משגת] ולהכנס לתהליך תכנוני. לדעתי... אין אופציה של תכנון עצמי אם אתה לא בא מידע מוכח קודם [!] בגדול...אתה [הלקוח] אומר "מה". והמתכנן יציע "איך".

kiabi

New member
לא תמים אלא נואש!!!

תכנון...
כל בית צריך תכנון. מתוך התמימות שעולה ממה שכתבת, שאפשר לקבל יעוץ רציני מתוך מה שהבאת לכאן אני מפציר בך לפנות למתכנן [הטוב ביותר שידך משגת] ולהכנס לתהליך תכנוני. לדעתי... אין אופציה של תכנון עצמי אם אתה לא בא מידע מוכח קודם [!] בגדול...אתה [הלקוח] אומר "מה". והמתכנן יציע "איך".
לא תמים אלא נואש!!!
בחרתי את המתכננת הטובה ביותר באיזור!!! היא לא מצליחה לתכנן..... לכן אני פונה אליכם - אם יש למישהו רעיון. אודה מראש

?

לא תמים אלא נואש!!!
בחרתי את המתכננת הטובה ביותר באיזור!!! היא לא מצליחה לתכנן..... לכן אני פונה אליכם - אם יש למישהו רעיון. אודה מראש
?
אם המתכננת הטובה שלך, כשכל המידע לפניה, לא מצליחה. אז מישהו כאן על סמך מה שכתבת, יכול? התהליך התכנוני מחייב בדיקת האפשרויות מתוך הפרוגרמה. זהו תהליך של עקב בצד אגודל והמטרה צריכה להיות מתוך עריכת סדרי עדיפויות ובאמת תלויה במיומנות ויצירתיות של המתכנן.

גולי מ

New member
נתתי תשובה בפורום עיצוב פנים

לא תמים אלא נואש!!!
נתתי תשובה בפורום עיצוב פנים

lank

New member
../images/Emo68.gif פתרונות .....

HELP צריך עזרה בתכנון
פתרונות .....
מי אמר שכל חדרי השינה חייבים להיות בקו ישר בחזית הקדמית?????? ישנם הרבה פתרונות המתכננת שלכם אמורה לתת לכם את האופציה המתאימה לתכנון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה