HELP... כנסו

HELP... כנסו

היי לכולם! חזרתי היום אחרי כמעט שלושה שבועות מחו"ל... שזה אומר כמעט שלושה שבועות בלי מיכאלה... נכנסתי לאתר וקראתי את כל תקצירי הפרקים (שזה משו כמו 15 פרקים) יש כמה דברים שלא הצלחתי להבין מהקריאה של התקצירים ולכן אני צריכה את עזרתכם שתשלימו לי קצת פערים... 1. איך רענן קשור לדורין ומשה? זאת אומרת למה הם נפגשו בכלל ולמה הוא יודע על העובדה שהם בורחים? 2. בתקצירים היה כתוב "מיכאלה מספרת לגיא את האמת על אסי אבל עושה את זה כך שהדבר יפעל לטובתה..." בקיצור לא הבנתי כלום... מה היא בדיוק סיפרה לו? איך גיא הגיב? איך רענן הגיב? 3. מה מצב הכוחות עכשיו? אסי מסתתרת עם עליזה וגילי? ואיפה מיכאלה? היא עדיין עם גיא למרות שהוא יודע את האמת? בבקשה תענו לי כדי שאני אבין... תודה...

liana2004

New member
תקציר

רענן קשור לדורין ומשה כי הם רצו ליברוח מגרשון והם היו אצל בן אבל מצאו אותם אז הם באו לגיא ומיכאלה אמרה להם שהמקום הכי טוב להיסתתר הוא אצל רענן ורענן קיבל אותם בברכה... רענן התעצבן כי כל הזמן הוא שמע על גרשון מגיא ממיכאלה מכולם ואז גרשון הכריח את מיכאלה לשיר במועדון שלו ולנקות ולרענן נימאס אז הוא הלך לגרשון ואמר לו שהוא ייתן לו את משה ודורין בתמורה לזה שיעזוב את אסי(גרשון חושב שזאת אסי) ויעזוב את האחוזים מהחברה של גיא.. גרשון רצה אחוזים מהחברה של גיא הוא את מקום הימצאם של משה ודורין.. 2)מיכאלה מספרת לגיא הכול כך שרענן יוצא אשם ומרמה אותו והיא מספרת לו שהוא לא חבר שלו הויא רצתה לספר לו את זה מזמן אבל רענן מנע ממנה 3)גיא בהתחלה לא האמין לה ואז הוא התחיל להאמין וניסה לברר מתי זאת היתה אסי ומתי מיכאלה ורענן נבהל וניסה להכחיש וניסה להגיד למיכאלה מה פתאום ולא הבין למה היא מספרת לו.......חחחחחחחחח........ איזה מגניב זה היה הוא רצה שהאדמה תבלע אותו כי הם סיפרו לו את שניהם והוא לא יכל להיתחמק 4)מצב הכוחות עכשיו לא כל כך ברור כי יש הרבה חילוקי דעות אסי מסתתרת עם גילי אצל דוד ששון אבל הם צריכים ללכת לדיאליזה של גילי ובגלל זה רענן מבין שהוא יכול לתפוס אותם מיכאלה אצל גיא בדירה והם עדיין ביחד.. בהתחלה הוא חשב שהיא בוגדת בו ואמר לה שהכל נגמר ובגלל זה היא סיפרה לו את האמת ועשתה שרענן יצא אשם והיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו מקווה שעזרתי

../images/Emo58.gif מעליי!!!

אנשיםם אני לא מבינהה..מה קשהה לשיםםם ספוילרר?!?!?

אההה אופסס..חחח..לא ראיתיי

כי לא קראת הכלל רק ראיתי שזה תקציר והסתכלתי שמדובר במיכאלהה..אזז חשבתיי שזהה ספולירר..חחחח

למעלה