HELP -התקנת IPOD

helimanor

New member
HELP -התקנת IPOD

HELP שמשהו בבקשה יעזור לי קיבלתי במתנה IPOD 15G כבר חודשיים שאני לא מצליחה להפעיל אותו. יש לי WIN XP חיבור USB 1.1 והחיבור של הIPOD שלי הוא USB עם DOCH התקנתי את התוכנה אך כשאני מחברת את האיפוד למחשב תוכנת ה ITUNES נפתחת (ונשמע צליל קצר של התחברות, מתקבלת גם הודעה מחשב קצרה של התקן של USB לא מוכר) אך איני רואה את האייפוד בתוכנה וגם לא במחשב שלי. יש הודעה על הצג של האייפוד DO NOT DISCONNECT ושום דבר לא קורה. לא הצלחתי להעביר אפילו שיר אחד . עשיתי RESET לאייפוד אבל זה לא עזר מה לעשות כדי שאני אוכל כבר להעביר שירים? המיואשת

הוא פורמט לשימוש בפיסי?

את אמורה להתקין את התוכנה שלו חוץ מהאיפוד חפשי בדיסק שקיבלת את הipod update ותתקיני וזה יסדר לך הכל בהצלחה

helimanor

New member
התקנתי

התקנתי כמה פעמים כבר ולא הצלחתי כנראה יש בעיה לאייפוד ליצור קשר עם מחשב עם USB1.1 בבית ניסתי שוב על הלפטופ שלי ששיש לו יציאה USB 2 וסופ סוף הצלחתי. אמנם השירים מהדיסק למחשב לתוכנת ITUNES עוברים לאט אבל מהמחשב לאייפוד בטיסה הם עוברים פחות מ 30 שניות לדיסק שלם. הייתי רוצה לחבר אותו גם למחשב שלי בעבודה שיש לו יציאת USB1 אבל יש לו קישור מהיר לאינטרנט ומישם אני יכולה להוריד שירים שאני רוצה. שאלה? האם יכול להכנס וירוס לאייפוד?

וירוס באיפוד? קשה לי להאמין

כי ווירוסים צריכים להיות בקבצי הפעלה וגם אם תזרוק קבצים ידנית לאיפוד בשביל להשתמש בו כהרדיסק עדיין הוא לא יפגע מהווירוסים אבל מחשבים אחרים יפגעו כל עוד תשתמש בו רק דרך האיטונז אין סיכוי להידבקות מווירוסים

helimanor

New member
תודה

תודה על תשובתך, בטח צחקת עלי על השאלה. מה בקשר לעבודה עם USB 1 , האם לדעתך זה אפשרי.

אני כבר רגיל לשאלות על ווירוסים

גם בעלי מק חדשים שואלים איפה להוריד אנטי ווירוס אבל מה לעשות שבעלי חלונות סובלים מווירוסים? תתפלא לגלות שיש אנשים שחושבים שמק או לינוקס לא קיימים או בנויים כמו חלונות ולכן זה טבעי בשבילהם שיש גם להם ווירוסים לגבי usb1 אני לא בטוח אבל אני יודע בוודאות שusb1.1 כן עובד עם האיפוד האם יש לך 1.0 או 1.1? בכל מקרה זה יעבוד ב1.1 רק איטי בהרבה מאשר ב2.0 אז אם אתה משתמש בו אז לא להעביר יותר מידי בבת אחת יתכן שזה יגרום לחימום האיפוד בגלל המאמץ

helimanor

New member
לא הבנתי

לא הבנתי מתשובתך, האם גם למק או לינוקס יש וירוסים? נראה לי שהגיוני שגם להם יהיה, אבל בטח פחות מWINDOWS. השאלה שלי לגבי וירוסים הגיעה בגלל שקראתי שהאייפוד יכול לשמש גם כדיסק איתחול או משהו כזה. דבר שני אני בת, חלי.(אתה כתבת לי בלשון זכר) חשבתי שיש רק 2 דורות של USB 1.1 ו 2, כאשר אני כתבתי 1 התכוונתי בטעות ל 1.1, האם יש באמת גם USB 1.0?

כן היה יואסבי 1

הוא היה איטי ובעייתי משהו לגבי ווירוסים אני אומר חד משמעי אין ווירוסים במק או לינוקס זה פשוט לא אפשרי לגבי העברת ווירוסים דרך איפוד כן אפשרי

helimanor

New member
האם יש לאייפוד רמקול פנימי

כאשר אני שמה תזכורת או שעון מעורר, והאייפוד שלי לא מחובר למערכת, האם התזכורות מצפצפת או מנגנת עם רמקול פנימי?

לא אין , הצפצוף או המוזיקה ישמעו

רק דרך הרמקולים שתחברי לאיפוד או האוניות שלו

למעלה