help! הוצאת טבעת

Adii 123

New member
help! הוצאת טבעת

שלום... חשבתי להיעזר בכם עם בעיה כואבת :( אתמול הכנסתי טבעת שענדתי בקמיצה לאצבע האמצעית, היא נכנסה בכח אבל מאז נתקעה וממש לא יוצאת..... זה נראה כאילו העצם שלי עבה יותר מהטבעת, אין לי מושג איך היא נכנסה בכלל....! ניסיתי עם מים קרים וסבון, שמן ווזלין... מה עוד לנסות לפני שאצטרך לנסר אותה? (ולא בא לי...) אני לא יודעת אם יש קשר אבל אני בהריון - האצבע שלי דקה כך שזה לא נתקע מנפיחות או משהו, פשוט העצם, ההיקף שלה, נראה לי עבה יותר והיא נתקעת שם וזה כואב.... - יש איזה המלצה? כי ממש לא בא לי לנסר אותה תודה :)!

dy24

New member
זה מה שאת יכולה לעשות

ראיתי הודעה בפורום תאומים ושלישיות לגבי בעית הטבעת. זאת ההודעה שהיתה: "אתמול שמתי לב שהטבעת לוחצת לי את האצבע. לא הצלחתי להוציא אותה לא עם וזלין ולא עם סבון ורק גרמתי לעצמי כאבים. כנראה האצבעות התנפחו לי בגלל ההריון ובכלל לא שמתי לב. אני בשבוע 33+3 עם . בהריון הזה כל פעם אני מופתעת מחדש מהתופעות המוזרות שקורות לי בגוף. האם זה קרה למישהי? זה קצת מלחיץ... חשבתי להתקשר מחר לחנות ממנה רכשתי כדי לשאול. אשמח לשמוע מבעלות נסיון/ידע...מה עושים במקרה כזה? החשש שלי שככל שההריון האצבע תתרחב יותר..." ואלו הם הפתרונות שהוצעו: 1. בררי בחנות מה עושים ומהר, כי אכן יש סיכוי שהאצבע תתרחב עוד. לפני שאת מנסה להוציא עם סבון תעשי קומפרס קר ליד, כשהיד בגובה, מעל הכתף, או שתנסי לחבוש אותה בעזרת תחבושת אלסטית ותניחי אותה כנ"ל, גבוה מעל גובה הכתף, מונחת על משהו. יש סיכוי שכך הבצקת תפחת מעט באופן רגעי (אם זו בצקת, בגלל ההריון) וארז אולי עם סבון או וזלין, תצליחי. 2. אכן את חייבת להוציא אמא של בעלי בהריון איתו גם התנפחה לה האצבע וגזרו לה את הטבעת זה מאוד מסוכן ועלול להוביל לנמק. אם בחנות לא יוכלו לעזור והפטנטים של חלא יעזרו תשאלי בקופ"ח מה לעשות 3. שימי מים קרים בקערה. וקצת קרח. תכניסי את היד. מצטערת זה לא נעים.... תמתיני קצת. האצבעות יתכווצו מעט. קחי קרם ידיים, שימי מלאאאאאאאאא ותוציאי אותה. אם זה לא עוזר גשי מיד לבעל מקצוע (תכשיטן וכו) שיחתכו אותה. את לא יכולה להשאיר אותה לוחצת על האצבע. מקווה שיעזור.

Adii 123

New member
תודה :) לא הייתה ברירה

אחרי כל הניסיונות שקיימים, פשוט ה-כ-ל היא נחתכה אצל הצורף. הוא אמר שטוב שבאתי, כי זה באמת יכל לגרום לנמק תודה!

למעלה