help!!! בקשה תעזרו!

Sister G

New member
help!!! בקשה תעזרו!

אני מעתיקה את מה שכתבתיע אתמול פשוט אי אפשר להחזיר אתזה לפה אני בונה במחשבים אתר על מוסיקה שחורה שעוסק בתחרויות בין זמרים ולהקות שונות. כדי לקבוע מי מנצח בין כל זוג אני צריכה לשאול אנשים ישראלים 0זאת הדרך שלי לשלב את ישראל באתר.. כי צריך לשלב איכשהו..) אז אני אודה לכם מאוד מאוד אם תרשמו לי מי מכל זוג זמרים אתם מעדיפים! ואם מישהו יודע מה השמותהאמיתיי של חברי הלהקה big brovaz בקשה שיגיד לי!! תודה רבה רבה רבה הנה הרשימה זמרים Craig David – Usher Alicia Keys – Eve Kelly Rowland – Beyonce Aaliyah – Lisa Lopez 2Pac – B.I.G Warren G – Nate Dogg P. Diddy – Busta Rhymes Nelly – Jay Z 50 cent – ice cube brandy – ray j Coolio – R. Kelly Dr. Dre – Eminem Snoop Dogg - xzibit Ja Rule – Ashanti Jermaine Dupri – Ludacris Lil’ Bow Wow – Lil’ Romeo Mary J. Blige – Whitney Houston SisQo – Wyclef Jean Will Smith – LL Cool J להקות Dru Hill – Jagged Edge 112 – B2K Boys II Men – Blackstreet K-Ci & Jojo – Kris Kross Outkast – Big brovas Next – Another Level TLC – Destiny’s Child תודה רבה רבה

Lady Bee

New member
קבלי:

זמרים: craid david eve `beyonce lisa lopez 2pac warren g p. diddy jay-z icu cube brandy r. kelly eminem xzibit ja rule ludacris whitney houston wyclef jean will smith lil` bow wow להקות: dru hill 112 blackstreet k-ci & jojo next destiney's child

riot gurl

New member
הבחירות שלי:

זמרים: Usher Eve Beyonce Aaliyah (למרות שדג"ב אי אפשר להשוות בינה לבין ליסה כי הדבר היחיד שיש להן במשותף זה שהן שתיהן... לא בין החיים יותר...) 2Pac Warren G Busta Rhymes Nelly Ice Cube Brandy R. Kelly Eminem Xzibit Ashanti Ludacris Lil' Bow Wow Whitney Houston Wyclef Jean LL Cool J להקות: Dru Hill 112 Boys ll Men K-Ci & Jojo Outkast Next TLC בהצלחה עם האתר!

kendog keds

New member
אני אוהב משחקים כאלה!

איפה שיש הבדל תהומי אני אכתוב "ובגדול" אשר אלישיה ביונסה ליסה לפט איי 2פאק ובגדול נייט דוג באסטה ובגדול נלי אייס קיוב ברנדי (מי זה ריי ג'י?) אר קלי ובגדול אמינם אקזיביט ובגדול ז'ה רול ג'רמיין דופרי באו ואו מרי ג'יי וייקלף LL COOL J קיסי וג'וג'ו ובגדול בויז2מן ובגדול 112 ובגדול ג'גד אדג' TLC תיקו בין נקסט לאנאד'ר לבל, שניהם להקות כמעט-פוופ מלוקקות אווטקאסט ובענק בהצלחה!

Sister G

New member
תודה רבה רבה למי שהצביע עד עכשיו!

אה, ורציתי להגיד משהו.. אני בחרתי זוגות זמרים לפי דברםי משותפים.. את אאליה וליסה לופז למשל, כמו שלא זוכרת מי אמר, ששתיהן לא בחיים. אותו דבר טופאק וביגי, בנוסף לאויבות שלהם. אר קלי וקוליו - לשניהם היה שיר מצליח בפסול (אני יודעת שזה עלוב אבל מה לעשות..) וגם בקטעי שמיעה שמתי את gangsta's paradise ו-I believe I cn fly big brovaz הם חיקוי של outksat, ליל באו וואו וליל רומיאו... אני אפילו לא ארח להגיד... ברנדי וריי ג'יי אחים... וככה זה ממשיך... אגב, זה נכון שנייט דוג הוא בן דוד של סנופ דוג וורן ג'י הוא אח חורג של דר דרה?

למעלה