HELP -- אולי משהו מכיר fill and trim

ABD2b

New member
HELP -- אולי משהו מכיר fill and trim

האם משהו מכיר fill and trim ב meta analysis? אני לא צריכה הפניה למקורות אלא אם משהו מכיר את השיטה ויכול לענות על שתי שאלות ספציפיות:

א. עד מתי חוזרים על הפעולה של הtrim? האם ברגע שהחזרה מביאה לאותו ערך של L0 מפסיקים? כי על פניו זה מה שצריך להיות אבל אני רואה דוגמא בספר שבה לכאורה הם ממשיכים בזה עוד (אבל הם לא מביאים את הפתרון במלואו, אז אני לא יודעת בדיוק, אולי הם סתם עשו את זה להמחשה כללית). בקיצור, אם אחרי החישוב L0 ו R0 הראשוני יצא שאני צריכה להוריד 4 מחקרים, הורדתי אותם, חזרתי על הפרוצדורה ושוב קיבלתי ערך 4 מפסיקים trimming בשלב הזה ועושים fill של 4 מחקרים, נכון?

ב. האם עושים fill על ידי פשוט שכפול של המקרים הקצוניים הקיימים כמספר המקרים שהורדו ב trim? ננניח, אם הורדתי ארבעה אפקטים מאד גדולים, אני משכפלת את האפקטים הגדולים הללו אחרי מירכוז, אבל בהיפוך סימן, נכון?

אני פשוט לומדת את השיטה בעצמי בדחיפות רבה, ורוצה לוודא שהבנתי נכון לפני שאני רצה לפרסם משהו שגוי ואין אף אחד בסביבתי שמכיר...

תודה מראש לכל מי שאולי יודע!

ABD2b

New member
טוב, התרשים נראה נכון אז כנראה הבנתי

אם משהו במקרה יודע עדיין אשמח לשמוע, אבל אני די בטוחה שעשיתי נכון.
(סתם חשבתי שאם הביולוגים מצליחים לקבל תשובות מהירות על דברים שאדם מן היישוב לא ידע, אולי גם אני אצליח...)

Gidi Shemer

New member
מצטער, אני ביולוג ולא עושה fill

וכל השאר.

מה שכן, אם תכתבי לי (בשקט, שאף אחד לא ישמע) איזו תשובה את רוצה לשמוע, אני אשמח לספק אותה ואפילו לעטוף אותה ברושם מהימן.

ABD2b

New member
אם כבר, אז תוכל בבקשה

לכתוב לreviewer השלישי ולהגיד לו שעשיתי עבודה מצוינת עם הטרים אנד פיל, והפאנל פלוט החדש פשוט בונבון.

אני יודעת שזה ישן, אבל כל כך רלוונטי:

http://www.youtube.com/watch?v=-VRBWLpYCPY

Gidi Shemer

New member
הריביור השלישי

אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו.

אחד הבונוסים בלעבור להוראה- אתה לא שם קצוץ על הרביור השלישי.

למעלה