helo ♥

Laply Love

New member
helo ♥

- - - חשבתי על עוד פינה (לא אכפת לכן??)
סתם כדיי לתפעל פה עוד יותר, ולהחיות פה..מה שאני חושבת שלא יעזור
אז חשבתי על פינה ששמה "שיר השבוע- (שם השיר)
"
ככה זה יתקדם
, :כל שבוע אני מביאה שם אחר של שיר +מילים של השיר באנגלית ועברית.. יהיו כמה עובדות על השיר, ושאלון כזה נחמד
ומתי שיגמרו כל השירים, פשוט נשתמש במשהו אחר
(תשרשרו לפה את דעתכם
) אז...אם בא לכן פשוט, תגידו
ועוד משהו..לא אכפת לכם עם אני אקרא לאדם גם בייבי, פשוט זה ממש מדבק חחחח

XoLilMissLolaoX

New member
חחח נשמע נחמד! באמת לא יזיק להחיות את הפורום

הזה...אולי אין לי זכות ממש לדבר כי לא הייתי פה הרבה זמן
אבל כל מה שאני רואה זה על הטור וזה מתחיל להיות טיפה....יו נו אז לדעתי זה רעיון טוב....
וזו מדינה ופורום מאוד חופשי תקראי לאדם איך שבא לך! זה בהחלט מדבק

R o c k s e n

New member
יפה שאתן חושבות על זה כי

יש כאן המון בנות והרבה מהן לא כותבות משהו חוץ ממזל טוב, ברוכה הבאה או חג שמח.
זה מה שמפעיל בסופו של דבר את הפורום שכולנו מגיבות ונוצרים דיונים ואנחנו חולקות דעות וכו' זה הכי כיף..ויש הרבה מה להגיב חוץ מהטור ואני שמחה שיש בנות שחושבות על דברים להפעיל את הפורום.. לכל החדשים - אני מקווה שתשארו כאן כי יש המון שרק כותבים "חדש\ה כאן" וזהו נעלמים.. אמ ואם יש קוראים סמויים אז אתם מוזמנים להצטרף גם כן

Laply Love

New member
סליחה שאני חופרת../images/Emo67.gif..

אבל אני עוקבת אחרי ההודעות הישנות של הפורום
, אלה שרציתן לישמור.. וראיתי שאמרתן פעם שאיזה קליפ חדש של אדם יצא, או משו
אז את יכולות להגיד לי מזה הקליפ הזה
, ואם כבר גם לתת לי קישור אליו ?? אני אשמח

Laply Love

New member
../images/Emo3.gif אני בעצמי לא יודעת

כאיתי כל קליפ אפשרי של אדם

RacheLambert

New member
../images/Emo207.gif שאלה לכל הבנות שהזמינו כרטיסים

רציתי בהתחלה להזמין ללונדון אבל המחיר קצת בשמיים בשבילי וגם לא הסתדר לחברה שלי אז יש סבירות גבוהה שאני אלך להופעה במילאנו ב24.11. המ, העניין הוא שאף פעם לא הזמנתי דברים דרך האנטרנט וזה קצת מפחיד אותי בהתחשב בעובדה שקראתי באתרים שמוכרים את הכרטיס שהוא יכול להגיע עד שעה לפני ההופעה. יש סיכוי שזה יכול לקרות? הם יכולים לשלוח לי את הכרטיס למלון שזו גם אופצייה או שאני לוקחת מהם את הכרטיס באופן פיזי שזה אבא שלי אמר שלא כדאי לי.. בקיצור רציתי להתייעץ איתכן לפני שאני מזמינה אולי לחלק מכן יש היסטוריה בהזמנת כרטיסים להופעות ואתן יודעות איך זה עובד..

Musical Abuse

New member
ממה שאני זוכרת משנים עברו...

וממה שידוע לי בכללי..הם בד"כ נותנים תאריכים ממש קרובים לתאריך ההופעה, אבל לרוב הם שולחים את הכרטיסים הרבה לפני כן..הם סתם נותנים תאריכים כאלה ליתר בטחון, כדי שאם תהיה להם תקלה כלשהי והכרטיס יגיע מאוחר יותר אז אף אחד לא יוכל לתבוע אותם וכאלה כי הם מראש נתנו תאריך מאוחר. אם יש לך כבר חדר מוזמן במלון כלשהו, אז כן..את יכולה לבקש שישלחו לך את הכרטיס לשם, ליתר בטחון. אבל זהו..אני מקווה שהכרטיסים יגיעו בזמן לכל היעדים, אחרת אני אכה אותם
ותהני במילאנו!

RacheLambert

New member
וואי תודה הרגעת אותי ../images/Emo24.gif

חח אני היסטרית קצת בדברים האלה כי קצת מפחיד להזמין כרטיסים מחו"ל במיוחד שזו פעם ראשונה. אני אראה כבר מה אני אעשה אבל בכל מקרה על טיסה כבר התארגנתי ואני אקנה כרטיס להופעה מחר. גם אני מקווה שלא תיהיה שום בעיה לאף אחד :)

למעלה